Şenol Güneş'ten Fenerbahçe taraftarına Gökhan Gönül mesajı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe derbisi öncesinde Lig TV'ye Gökhan Gönül üzerine gelen soruyu yanıtladı. 

FutbolArena - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe derbisi öncesinde Gökhan Gönül'e olan tepkiler hakkında konuştu.

"TEPKİNİN SEBEBİ NE?"

Şenol Güneş, Fenebahçe taraftarlarının Gökhan Gönül'e olan tepkileri üzerine, "Takım ve taraftarlar oyuncuyu etkilemek adına bazı şeyler yapabilir. Bunlar olur. Ancak saygısızlık boyutuna erişmemeli. Gökhan bize transfer ayında gelen bir oyuncu. Tıpkı İsmail'in ve Şener'in Fenerbahçe'ye gitmesi gibi. Şener'i mesela ben de istiyordum. Taraftarların böyle durumlardaki tepkilerinin sebebini merak ediyorum. Kızdıkları için mi yoksa sevdikleri için mi? Eğer sevdikleri için ise kendi sevgilerine saygısızlık yapıyorlar. Kızdıkları için ise sebebini açıklamaları lazım." ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş son olarak Fenerbahçe derbisiyle alakalı, "Güzel bir atmosfer var. Biz en iyi futbolumuzu oynamaya çalışacağız. Gökhan Gönül de inşallah iyi bir futbol ortaya koyacak. İki büyük camianın karşılaşması olacak. Umarım iyi bir maç seyrettiririz." şeklinde konuştu.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri