Şenol Güneş ve Tolga Zengin'in basın toplantısı
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve kaptanı Tolga Zengin, Galatasaray maçı öncesi basın toplantısında soruları yanıtladı.
FutbolArena - Beşiktaş ile Galatasaray arasında Cumartesi akşamı saat 20.45'te oynanacak olan Süper Kupa maçı öncesi Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve kaptanı Tolga Zengin basın toplantısında soruları yanıtladı.
TOLGA ZENGİN, KUPAYLA BAŞLAMAK İSTİYOR
İlk olarak konuşan Kaptan Tolga Zengin, "Yarın güzel bir maç olacak. İnşallah dostça geçer. Buraya gelenlere güzel bir maç seyrettirmek istiyoruz." derken "Bizim amacımız lig şampiyonluğundan sonra bu maçı da kazanarak sezona kupayla girmek." şeklinde konuştu.
Tolga Zengin'in ardından ise sözü Şenol Güneş aldı.
ŞENOL GÜNEŞ KUPAYI İSTİYOR
"Galatasaray güçlü bir takım. İyi oyuncular aldı. Biz de iyi takımız, hak ederek şampiyon olduk." diyen Şenol Güneş, "Enerjimizin tümünü kullanacağız. Yorulacağız. Biz kupayı almak istiyoruz." ifadelerini kullandı.
Transferlerde geç kalınmasıyla ilgili imada bulunan Güneş, "A takımının kadro sayısı 3 kaleciyle birlikte 22. Bu olumsuz tarafımız. Sayısal olarak eksiğiz. Takım içinde sıkıntılarımız vardı. Gidip gelen... Almak isteyip de alamadığımız oyuncular oldu." dedi.
Şenol Güneş yarınki maça nasıl bir 11'le çıkacağıyla ilgili olarak ise "Şu anda daha ziyade eski ve fazla forma giyen oyunculara şans vereceğim." yorumunda bulundu.
ŞENOL GÜNEŞ'TEN TARAFTARA MESAJ
Deplasman yasaklarının kalkması ile ilgili de konuşan Güneş, "Ölmeye geldik laflarını duymayacağımız taraftar kitlelerini istiyoruz. Takımın hastası değil, futbolun hastası, futbolu seven taraftar istiyoruz." dedi.
Taraftara mesajda bulunan Güneş "Sevgi köprüsü kuralım. Taraftarlar, futbolcular arasında... Bu ülkenin evlatları olarak destek olalım" şeklinde konuştu.
Şenol Güneş ayrıca Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Atiba'nın bugün veya yarın bir çocuğunun olacağını söyledi.
TOLGA ZENGİN'DEN SAVUNMA YORUMU
"Geçen sezon stoper mevkisinde bizde 8 oyuncu oynadı. Belli bir düzende oynamak önemli." diyen Tolga Zengin, Galatasaray için ise "Rakibimiz Galatasaray geçen yıl iyi bir sezon geçirmedi ama kupayla kapattı." yorumunda bulundu.
Basın toplantısının ardından Şenol Güneş ve Tolga Zengin, Süper Kupa ile poz verdi.