Şenol Güneş Stadı'na özel sefer

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzonspor taraftarlarını Şenol Güneş Stadı'na taşıyacak.

FutbolArena - Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzonspor'un Şenol Güneş Spor Stadı'nda oynayacak olduğu tüm müsabakaların öncesi ve sonrasında ring seferleri ile toplu taşımacılık yapacak. Maç öncesi her 20 dakikada bir gerçekleştirilecek olan seferlerde şehir için otobüs tarifesi uygulanacak.

MAÇLARDAN 3 SAAT ÖNCE

Büyükşehir Belediyesinin maç öncesi ve maç sonrası toplu taşıma faaliyeti, 29 Ocak Pazar Günü, Şenol Güneş Stadı'nda oynanacak ilk müsabaka olan Trabzonspor-Gaziantepspor müsabakası ile start alacak. Toplu taşıma faaliyeti tüm maçlar öncesinde karşılaşmaya 3 saat kala başlayacak. Bu kapsamda Pazar günü 14.00'daki Trabzonspor-Gaziantepspor müsabakası öncesinde saat 13.00'da Büyükşehir Belediyesi ring seferlerine start verecek.

20 DAKİKADA BİR OTOBÜS

29 Ocak Pazar Günü Tanjant Yolu Baro Binası yanından hareket edecek olan otobüsler, sırasıyla Pazarkapı Sahil Peronu, Merkez PTT ve Avni Aker Stadyumu'na uğradıktan sonra Tanjant Yolu üzerinden Şenol Güneş Spor Kompleksi'ne ulaşacak. Maç öncesi ring seferleri her 20 dakikada bir gerçekleştirilecek. Büyükşehir Belediyesi otobüsleri maç sonrası ise Akyazı dolgu alanının batı tarafında bulunan otobüs park alanından hareket edecek ve Tanjant Yolu üzerinden Meydan'a (Baro binası yanı) ulaşacak.

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri