Şenol Güneş, Karabükspor maçı 11'ini belirledi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Karabükspor maçının ilk 11'ini büyük oranda belirledi. 

FutbolArena Özel - Spor Toto Süper Lig 3. hafta mücadelesinde Karabükspor'u ağırlayacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş ilk 11'ini büyük ölçüde belirledi.

OĞUZHAN'IN YERİNE TALISCA

Beşiktaş'ta Konyaspor ile oynanan son lig maçında sakatlanan Oğuzhan Özyakup her ne kadar çalışmalara başlasa da, hafta arası Şampiyonlar Ligi'ndeki Benfica maçı düşünülerek Karabükspor karşısında riske edilmeyecek. Gaziantepspor maçında 1 gol, 1 asistlik performansıyla göz dolduran Talisca'nın, Oğuzhan'ın yerine müsabakaya ilk 11'de başlayacağı öğrenildi.

GÖKHAN İNLER İLK 11'DE

Siyah beyazlıların transferin son günlerinde kadrosuna kattığı ve Gaziantepspor ile oynanan hazırlık maçında göz dolduran Gökhan İnler ise Karabükspor karşılaşmasında ilk 11'de olacak.

STOPERDE TOSİC - KALEDE FABRICIO

Şenol Güneş'in stoper ve kaleci konusundaki tercihleri de büyük oranda kesinleşti. Eylül başında sakatlanan fakat hafta arası antrenmanlara çıkmasına rağmen Cuma günü "Ağrılarım var" diyen Tolga Zengin'in yerine formayı Fabricio'nun alma olasılığı yükseldi. Stoperde ise Marcelo'nun yanında Tosic'in görev yapması bekleniyor.

Beşiktaş'ın Karabükspor maçına şu 11'le çıkması bekleniyor:

Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Caner Erkin, Atiba, Gökhan İnler, Quaresma, Talisca, Olcay Şahan, Cenk Tosun

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri