Enflasyon açıklandı mı? Enflasyon kaçta açıklanacak? Enflasyon rakamları ne oldu? Enflasyon arttı mı? (2018 Mayıs Enflasyon rakamları)

Son dakika 2018 Enflasyon rakamları açıklandı. Enflasyon rakamları açıklandı mı ve aynı zamanda Enflasyon ne zaman açıklanacak? diye merak edenler için 2018 Mayıs ayı Enflasyon rakamlarına dair gelişmelerin ardından Enflasyon ne kadar arttı? Enflasyon düştü mü? Enflasyon artı mı? diye merak edenler için son dakika Enflasyon rakamlarına dair gelişmeler haberimizde. 

Enflasyon rakamları açıklandı mı? Enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak? Son dakika Enflasyon rakamlarını merak edenler için 2018 son dakika Enflasyon rakamları açıklandı. Milyonlarca vatandaşın sosyal medya ve internet ortamında Enflasyon rakamları açıklandı mı? şeklinde araştırma yapmaya başladı. Mayıs ayı Enflasyon rakamları açıklandı. Yıllık Enflasyon ne kadar? Enflasyon arttı mı? Enflasyon ne kadar arttı? Tüm bu sorulara cevap arayanlar için son dakika Enflasyon gelişmelerine haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.



Son dakika 2018 Mayıs Enflasyon rakamları açıklandı. Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından vatandaşlar 2018 Mayıs ayı Enflasyon rakamlarını merak etmeye başladı. Yıllık Enflasyon ne kadar oldu? Enflasyon rakamlarının belli olmasının ardından tüm gelişmeler şu şekilde: Mayıs ayı enflasyonu açıklandı... Yıllık enflasyon yüzde 12.15 çıktı. Enflasyon bir önceki aya göre yüzde 1.62 arttı. Bu rakam son 15 yılın en yüksek Mayıs ayı enflasyonu olarak kayda geçti.

2018 Mayıs ayı Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından milyonlarca vatandaş Enflasyon oranı ne kadar attı? şeklinde arama yapmaya başladı. Sözcü'nün haberine göre Mayıs 2018'de endekste kapsanan 407 maddeden; 58 maddenin ortalama fiyatlarında değişim olmazken, 279 maddenin ortalama fiyatlarında artış, 70 maddenin ortalama fiyatlarında ise düşüş gerçekleşti.

Enflasyon nedir?


Enflasyon, mal ve hizmetlerin fiyatlarının artmasıdır. Ancak mal ve hizmetlerin fiyatları zaman içinde artabilir veya azalabilir. Enflasyon sadece belli bir malın veya hizmetin fiyatının tek başına artması değil, fiyatların genel düzeyinin sürekli bir artış göstermesidir. Diğer bir deyişle, sadece bazı malların fiyatlarının sürekli artması ya da tüm malların fiyatlarının bir sefer artması enflasyon değildir.

AYRINTILI BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER