Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzatan İzlandalı kim? (Emre Belözoğlu tuvalet fırçası videosu İZLE)

A Milli takım futbolcusu Emre Belözoğlu'na, İzlanda'da röporta esnasında saygısız ve terbiyesiz İzlandalı bir şahıs tuvalet fırçası uzattı. Bu görüntüler sosyal medyada kısa sürede gündem olurken, Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzatılan video izle ve Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzatan İzlandalı kim? şeklinde arama yapılmaya başlandı. 

FutbolArena - Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzatan İzlandalı kim? İzlanda'da şoke eden görüntü! Saygısız İzlandalı, Milli takım oyuncusu Emre Belözoğlu'na röportaj esnasında tuvalet fırçası uzattı. Sosyal medyada gündem olan ve büyük tepki gören bu görüntülerin ardından Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzatan İzlandalı araştırılmaya başlandı.

A Milli takımın Euro 2020 elemelerinde İzlanda ile oyanyacağı maç öncesi havaalanında büyük skandal yaşandı. Milli takım futbolcularının saatlerce bekletilirken, Emre Belözoğlu'nun basın mensuplarına röportaj verdiği esnada İzlandalı bir muhabir büyük bir saygısızlık yaparken Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzattı.


Emre Belözoğlu tuvalet fırçası videosu İZLE


Bu görüntüler sosyal medyada büyük gündem olurken, Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzatan İzlandalı sosyal medyada aranmaya başladı. Peki Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzatan kim? Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzatan İzlandalı kim? Emre Belözoğlu tuvalet fırçası videosunu izlemek için video haberimizde. Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzatan saygısız İzlandalı aynı zamanda Burak Yılmaz'ın basın mensuplarına açıklama yaptığı esnada yine gazetecilere uzak bir bölgeden telefonla çekim yaptı. Peki kim bu İzlandalı?


Benedikt Gretarsson kim?Benedikt Gretarsson twitter Emre Belözoğlu tuvalet fırçası


Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzatan İzlandalı sosyal medyada aranırken, Benedikt Gretarsson isimli bir İzlandalı'nın o kişi olduğu zannedildi. Bu andan itibaren Benedikt Gretarsson isimli İzlandalı'nın sosyal medya hesabına sayısız tepki mesajları yağdı fakat kısa süre sonra Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzatan İzlandalı'nın Benedikt Gretarsson olmadığı anlaşıldı.

YORUMLAR İÇİN TIKLAYIN>>>

Milli Takım Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER