Emre Belözoğlu sezonun 3'te 1'inde yok

Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nda Altınorduspor'a karşı sakatlanan oyuncusu Emre Belözoğlu her sezon ortalama 10 maç kaçırıyor. 

FutbolArena Detay - Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nda Altınorduspor'a karşı sakatlanan oyuncusu Emre Belözoğlu her sezon ortalama 10 maç kaçırıyor.

Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe, Altınorduspor ile karşılaşırken sakatlık yaşayan Emre Belözoğlu yerini 44. dakikada Alper Potuk'a bıraktı.

34 yaşındaki milli oyuncu kariyeri boyunca sakatlık ve agresifliği sebebiyle gördüğü kartlar yüzünden bir türlü sezonun tamamına performansını yayamadı.

Fenerbahçe'de 2'si yarım sezonun birleşimi olmak üzere toplam 6 sezon forma giyen yıldız oyuncu sarı-lacivertli formayla 146 lig mücadelesine çıktı.

146 maçı 6 sezona böldüğümüzde Emre Belözoğlu'nun bir sezonda ortalama 24.3 maç oynadığı ortaya çıkıyor. Bu sayı da bir lig sezonunun 34 haftadan olduğu düşünülürse tecrübeli ismin ligin yaklaşık 3'te 1'inde sakatlık sorunları veya aldığı cezalar nedeniyle takımına katkı veremediği görülüyor.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri