Ekrem İmamoğlu horon izle - Ekrem İmamoğlu'nun horon teptiği Okan Bayülgen programı İZLE (TV100 Ekrem İmamoğlu - Okan Bayülgen)

Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı Okan Bayülgen'in Uykusuzlar Kulübü programı sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Ekrem İmamoğlu'nun bu yayında horon tepmesi ise yine gündeme damga vurdu. Ekrem İmamoğlu horon izle, Ekrem İmamoğlu Okan Bayülgen programı horon izle şeklinde ararma yapanlar için detaylar haberimizde. 

FutbolArena - Ekrem İmamoğlu Okan Bayülgen'in konuğu oldu. TV100'de Okan Bayülgen'in sunduğu Uykusuzlar Kulübü programına konuk olan Ekrem İmamoğlu, Okan Bayülgen'in programında horon tepti. Ekrem İmamoğlu'nun program ı sosyal medyada büyük ilgi çekerken, Ekrem İmamoğlu horon izle, Ekrem İmamoğlu Okan Bayülgen programı izle şeklinde de aramalar yapılmaya başlandı. Ekrem İmamoğlu'nun Okan Bayülgen'in katıldığı programa dair detaylara haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

PROGRAMDA NELER KONUŞULDU?

Okan Bayülgen, Ekrem İmamoğlu'na "Siz bir proje misiniz?" şeklinde soru yöneltti. Ekrem İmamoğlu, "Cesurca cevap vereceğim. Evet, ben bir projeyim. Ben Trabzon'un 40 haneli köyünde 3 yeni evli çiftin oturduğu doğmuş bir çocuğum. Köy hayatıyla yetişmiş birisiyim." dedi.

Ekrem İmamoğlu ise kendisini şöyle anlattı:

"Köyden, mahalleden çocukluk arkadaşlarımı çağırıyorum. Niçin biliyor musunuz? Değiştin mi? sorusu oluyor. Çocukluk arkadaşlarınız sizi en saf halinizle tanır. Karadeniz insanı değiştiğiniz zaman lafı size söyler. Kendimi onlara sorgulatırım ve değişmediğimi duymak beni mutlu eder. Koltuk hapsedendir çünkü. Ben o konuda tedbirliyim. Doğallığımı koruyorum."


TV100 Frekans bilgileri


TV 100
TÜRKSAT MPEG-4 PAKET 26
Frekansı:12729
Polarisazyon Değeri:V - Dikey
Kapsama:Batı
SR:30000
FEC:2/3

Ekrem İmamoğlu kimdir?


Ekrem İmamoğlu, 1970`te Trabzon'da doğdu.Trabzon Lisesi'nden sonra İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü'nden mezun olarak yine İstanbul Üniversitesi'nde İnsan Kaynakları ve Yönetimi bilim dalında Yüksek Lisans eğitimi aldı.1992`de inşaat ve taahhüt işleri yapan aile şirketinde iş hayatına başladı. Bu şirkette Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. Okul yıllarında amatör olarak futbol oynadı. Trabzonspor Futbol Kulübü, Trabzonspor Basketbol Kulübü ve Beylikdüzüspor Kulübü'nde yöneticilik yaptı.2009'da CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı oldu. 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Beylikdüzü Belediye Başkanı seçildi. Beylikdüzü'nün sosyal ve kültürel hayatında etkin rol oynayan İmamoğlu, birçok sivil toplum kuruluşuna üyedir.31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Evli ve 3 çocuk babası olan İmamoğlu, 1991'den bu yana Beylikdüzü'nde yaşıyor.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER