Eduard Sobol'dan Beşiktaş transfer itirafı

Ara transfer döneminde Beşiktaş'ın gündeminde yer alan 21 yaşındaki genç sol bek Eduard Sobol yaşanan süreçle alakalı olarak konuştu. 

FutbolArena Dış Haberler - Ara transfer döneminde Beşiktaş'ın gündemine gelen 21 yaşındaki sol bek Eduard Sobol, Beşiktaş ve Türk futboluyla alakalı önemli açıklamalarda bulundu.


Eduard Sobol'dan Beşiktaş transfer sözleri


Ocak ayında Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği futbolculardan Eduard Sobol, Zorya Luhansk'ta kiralık olarak forma giyiyor ve Ukrayna basınına yaptığı açıklamada Beşiktaş'ın kendisine olan ilgisini doğruladı. Sobol ayrıca Türk futbolu ve özellikle Emre Mor ile ilgili de çarpıcı itiraflarda bulundu.

"TÜRK FUTBOLU ÇOK FARKLI"

Ukrayna Milli takım formasıyla Dünya Kupası Elemeleri'nde Türkiye'ye karşı forma giyen Sobol, Türk milli takımında Emr Mor'u çok beğendiğini söylerken, Türk futbolu hakkında da açıklamalar yaptı. Sobol, "İzlanda uzun toplarla futbol oynuyor. Türkler ise öyle değil. Topa sahip olmayı düşünen bir yapıda futbol oynuyorlar. Buna karşı mücadele etmek kesinlikle daha zor. Ben mesela o maçta Emre Mor'u savunuyordum. Ona karşı mücadele etmek çok zor. Çok iyi ve hızlı bir futbolcu. Topla dribblingi harika." ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ'A GİDEMEDİĞİM İÇİN ÜZÜLMEDİM."

Ara transfer döneminde Beşiktaş'ın gündemine gelen ve siyah beyazlıların kadroda düşündüğü 21 yaşındaki sol bek Eduard Sobol gelişmeleri doğrularken şu açıklamayı yaptı: "Beşiktaş'a gidemediğim için üzgün değilim. Yapılan görüşmeler oldu ama bunlar geçmişte kaldı. Ben de geride bıraktım ve artık kulübümle başarılı olmak için çalışmalarımı sürdürüyorum." ifadelerini kullandı.



Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri