Ebru Şallı'nın yeni aşkı Uğur Akkuş evli mi?

Ebru Şallı Uğur Akkuş aşkında flaş gelişme! Uğur Akkuş'un evli ve iki çocuk babası olduğu ortaya çıktı. Eşi Gonca Akkuş boşanma kararı aldı.

FutbolArena - Ebru Şallı'nın Bodrum'da görüntülendiği yeni aşkı Uğur Akkuş ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Yatırım danışmanı olarak çalışan Uğur Akkuş'un evli ve iki çocuk babası olduğu ortaya çıktı. Uğur Akkuş'un 10 yıllık eşi Gonca Akkuş boşanma kararı aldı.

Ebru Şallı'nın yeni sevgilisi Uğur Akkuş hakkında evli iddiası


Hürriyet'in haberine göre; Gonca Derin Akkuş şunları anlattı: “Büyük bir şok yaşadım. Serumla ayaktayım. Teknedeki hallerini gördünüz boşanacağım. Geçen sene bu zamanlar darptan dolayı boşanma davası açmıştım. Kendisinin öfke kontrol problemi var. Bana tedavi olacağını ve bir daha yapmayacağını söylediği için affettim ve barıştık. Dün akşam mesajlaştık biz tatildeyiz yanımıza geleceğini söyledi. Sabah bu oldu. Aradı kendisine tuzak kurulduğunu söyledi. Tuzak gibi görünmüyor ki. El ele kol kola tuzak nasıl olsun. Altından muhtemelen ticari bir şeyler çıkacak. Reklam olsun diye mi böyle bir aptallık yaptı bilmiyorum. Kadın belki aşk vardır diye düşünüyordur evli olduğunu da bilmeyebilir. Ortada aldatma var, boşanacağım."


Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'tan ortak açıklama


Gonca Akkuş'un açıklaması sonrası Ebru ŞAllı ile Uğur Akkuş ortak bir açıklama yaparak şunları söyledi:

"Hakkımızda çıkan haberler doğrultusunda bu açıklamayı yapmayı uygun gördük. Biz 3 aydır seviyeli, dürüst, doğru, saygılı bir ilişki içindeyiz. Her şey açık ve ortada. Kimse kimseyi kandırmadığı gibi bir dava süreci olduğu için insanların özel hayatını etkilememek ve evlilik kurumuna duyduğumuz saygıdan dolayı zamanı gelince gereken detayları konuşmayı uygun görüyoruz. Ancak 3 yıl önce biten bir evlilik ve boşanma süreci olduğu için detayların fazla konuşulmamasını, bunu da basın mensuplarının anlayışla karşılayacağını ümit ediyoruz."



Aktüel Haberler hakkında tüm gelişmeleri FutbolArena'dan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER