Duygun Yarsuvat'tan, Dursun Özbek'e sert eleştiri - Galatasaray Haberleri

Duygun Yarsuvat'un yönetim kurulunda yer alıp, Yarsuvat'tan sonra göreve gelmesine karşın Dursun Özbek ile Yarsuvat'ın arası son günlerde açıldı

FutbolArena - Galatasaray'da Ünal Aysal'dan sonra başkanlık görevini devralan ve Hamza Hamzaoğlu'nu göreve getirip sezonu da çifte kupayla kapatan Galatasaray'ın eski başkanı Duygun Yarsuvat ile Yarsuvat döneminde yönetim kurulunda olan Dursun Özbek arasındaki ipler hergeçen gün geriliyor.


İlk etapta Yarsuvat yönetiminin devamı olarak lanse edilen Dursun Özbek yönetimi ile Yarsuvat'ın arası, Hamza Hamzaoğlu'nun görevinden alınışı sırasında bozulmuştu.

Duygun Yarsuvat, Dursun Özbek'in ekibinde yer alan Fatih İşbecer'i de sıklıkla eleştirirken, bu kez de hedefi başkan Özbek oldu.

Duygun Yarsuvat'tan Dursun Özbek'e: "İnsan yapacağı işi söylemez, yapar!"


Dursun Özbek katıldığı bir programda derbiyi 28 Nisan'da oynayacaklarını kesin bir dille söylemiş ancak sonrasında TFF ile yapılan toplantıda 13 Nisan kararı verilmişti.


Bu durum üzerine Fanatik'e konuşan Yarsuvat, Galatasaray yönetiminin zayıf kaldığını belirterek "İnsan yapacağı şeyi söylemez, yapar. Birine seni döverim demezsin, döversin" şeklinde yorumda bulundu.

Duygun Yarsuvat'tan Ergin Ataman'a övgü


Duygun Yarsuvat basketbol takımı ile ilgili olarak da konuştu. Euro Cup'ta yarı finale çıkan ve ilk maçta önemli bir avantaj elde eden Sarı Kırmızılı ekibin büyük bir iş başardığını söyleyen Yarsuvat, “Ergin Ataman, Avrupa'nın en iyi hocalarından biri ve çok iyi bir Galatasaraylı. Bu başarıda en büyük pay onun" dedi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri