Dursun Özbek, Sneijder ve menajeriyle neden görüştü?

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile Wesley Sneijder ve menajeri Guido Albers'in buluşmasının nedeni ortaya çıktı.

FutbolArena - Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in, önceki gün Wesley Sneijder ve menajeri Guido Albers ile bir araya gelmesi kafalarda soru işareti yaratmıştı.

Herkes bu buluşmanın nedenini merak ederken gerçek ortaya çıktı. 6 aydan bu yana Sneijder'e kızgın ve küs olan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yöneticilerin araya girmesi ile Hollandalı yıldız ile barış yemeği yedi.

Dursun Özbek, Sneijder'ın geçen yılki disiplinsiz tavırları ve izinsiz verdiği röportajda yönetimi hedef alması üzerine Hollandalı yıldıza kızmıştı. Özbek, Sneijder ile Galatasaray yönetiminin yaptığı görüşmelere katılmazken Hollandalı ile konuşmadı. Kendisine verilen para cezası sonrasında "Ben bu konuyu sadece başkan ile konuşurum" diyen Sneijder'e, Dursun Özbek randevu da vermemişti.
Ancak önceki gün araya giren yönetici Levent Nazifoğlu, buzların erimesini sağladı.

Florya Beyti Restaurant'ta yenen yemekte Sneijder ve menajeri Guido Albers, ceza konusunu açmak istese de Başkan Özbek oralı olmadı ve " Sen performansını düzelt ve Galatasaray'ın şampiyonluğunda yine başrolde olup sorumluluk almanı istiyorum" dedi.

Bu görüşmenin perde arkasınıanlatan Levent Nazifoğlu ise şunları söyledi: "Bu yemeğin altında kimse bir şey aramasın. Başkanımız, Sneijder'e geçen yılki tavırlarından ötürü kızgındı. Ve uzun süredir kendisi ile konuşmuyordu. Bir anlamda uzun bir aradan sonra Başkanımız Dursun Özbek ile Sneijder ve menajeri barış yemeği yedi.Aralarındaki sorun çözülmüş oldu" dedi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri