Dünya Kupası maç özetleri izle (Dünya Kupası maçları TRT izle)

Dünya Kupası maçlarının özetlerini izlemek isteyenler haberimizi takip edebilirler. Dünya Kupası özeti izleme seçeneği ve dünya kupası maç özetleri seçenekleri haberimizde olacak.

FutbolArena - 2018 Dünya Kupası heyecanı devam ediyor. Dünya Kupası'nda şimdiye kadar oynanan maçların özetlerini izlemek isteyenler tek haberden takip edebilirler. Dünya Kupası özetleri ve dünya kupası özeti izle seçeneklerini haberimizde bulabilirsiniz. TRT ekranlarından canlı olarak yayınlanan Dünya Kupası maçlarının özet görüntüleri aynı zamanda TRT'nin internet sitesinde de yayınlanıyor. Dünya Kupası maç özetleri ve Dünya Kupası golleri izle seçenekleri burada.

Dünya Kupası maç özetleri TRT İZLE (Dünya Kupası golleri İZLE)


Dünya Kupası'nda heyecan 14 Haziran Perşembe günü oynanan Rusya - Suudi Arabistan maçıyla başladı. Ardından oynanan maçlarda heyecan yine üst seviyedeydi. Dünya Kupası'nın resmi yayıncısı olan TRT, maçların özetlerini internet sitesinde de yayınlıyor. Aynı zamanda Dünya Kupası maçlarının özetlerini FIFA'nın Youtube hesabı ve internet sitesinden de takip edebilirsiniz. Bugüne kadar oynanan maçların özetlerini izlemek için aşağıdaki linke tıklayarak istediğiniz Dünya Kupası maçının özetini ve gollerini izleyebilirsiniz.

DÜNYA KUPASI MAÇ ÖZETİ VE GOLLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLA!

Dünya Kupası maçları ne zaman başladı ve ne zaman bitecek?


2018 FIFA Dünya Kupası, ev sahibi Rusya ile Suudi Arabistan arasında yarın yapılacak açılış maçıyla başlayacak.

64 maça sahne olacak şampiyonada 8 grupta dörder takım mücadele edecek. Toplam 11 kentte düzenlenecek kupada ilk tur gruplarında 48 maç oynanacak. Toplam 32 takımın katıldığı Dünya Kupası, 15 Temmuz Pazar günü Moskova'da oynanacak final maçıyla sona erecek.Toplam 16 takımın mücadele edeceği 2. tur müsabakaları tek maç eliminasyon sistemine göre oynanacak. İkinci tur karşılaşmaları 30 Haziran ve 1, 2, 3 Temmuz'da yapılacak. A-B, C-D, E-F ve G-H grupları, birbirlerinin ilk iki sırasında yer alan takımlarıyla çapraz eşleşecek.

Rakiplerini eleyen takımlar 6 ve 7 Temmuz'da çeyrek final maçlarına çıkacak. 10 ve 11 Temmuz'da oynanacak yarı final maçlarının ardından üçüncülük maçı 14 Temmuz'da Saint Petersburg'da, final ise 15 Temmuz'da Moskova'da yapılacak.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER