Donk'lu Betis evinde kazandı. Cimbom için 19 maç kaldı!

Ryan Donk'un kiralık olarak forma giydiği Real Betis sahasında Malaga'yı 1-0 yendi.

FutbolArena - İspanya La Liga'nın 6. hafta maçında Real Betis, sahasında ağırladığı Malaga'yı 1-0'la geçti. Maçın 22. dakikasında German Pezzella'nın yerine oyuna giren Ryan Donk, Betis formasıyla 2. maçına çıkarken, Joaquin'in 25. dakikada attığı golle Real Betis 3 puanı almasını bildi.

Ryan Donk geçtiğimiz hafta oynanan Sevilla maçında son 10 dakika oyuna girmiş ancak mağlubiyete engel olamamıştı.

DONK'UN BETİS'Lİ OLMASINA 19 MAÇ KALDI

2015-2016 sezonu sonunda sözleşmesi bitecek olmasına rağmen, devre arasında Galatasaray'ın 2.5 milyon euro bonservis ödeyerek transfer ettiği Ryan Donk, sarı kırmızılı takımda hayal kırıklığı yaratmış ve bu sezon başında Real Betis'e kiralanmıştı.

Donk'un 1.5 milyon euroluk maaşının 500 bin eurosunu halen Galatasaray öderken, Donk'un Betis ile olan sözleşmesine satın alma yükümlülüğü konuldu.

Buna göre Donk, 2016 - 2017 sezonunda, Real Betis formasıyla 20 resmi maçta minimum 45 dakika görev aldığı takdirde Real Betis'in oyuncuyu 1.538.750 Euro bonservis bedeli karşılığında satın alma yükümlülüğü bulunmakta...

Donk bu maçta 22. dakikada oyuna girip maç sonuna kadar sahada kalarak ilk maçını tamamlamış oldu ve Betis'li olması için geriye 19 maç kaldı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri