Dolar düştü mü? Dolar düşer mi? Dolar ne zaman düşer? (Bugünkü dolar kurları ne kadar?)

Dolar düşecek mi? sorusuna yanıt arayanlar için dolar kurlarına dair son bilgiler ve dolar ne zaman? düşecek sorusunun cevabı haberimizde. Piyasada döviz kurlarındaki dalganmaların ardından dolar/euro fiyatlarına dair tüm detaylar. 

FutbolArena - Dolar düşer mi? Dolar ne zaman düşecek? Dolar kurları bugün ne kadar? Piyasada döviz kurlarındaki dalgalanmaların ardından vatandaşların son dönemde en fazla sorduğu soruların başında piyasadaki dalgalanmalardan ötürü dolar düştü mü ve dolar ne zaman düşer? sorusu geliyor. Dolar kurlarıyla ilgili son dakika gelişmelerine haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.


Dolar düşer mi? Dolar ne zaman düşer? (6 Eylük 2018 dolar son dakika haberleri)


Dolar düşer mi? sorusuna yanıt arayanlar için dolar fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmeleri haberimizde derledik. Ege Haber'in haberine göre, "Merkez Bankası enflasyon rakamı hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: ''Son dönemde enflasyon görünümüne ilişkin gelişmeler fiyat istikrarı açısından önemli risklere işaret etmektedir. Merkez Bankası fiyat istikrarını desteklemek amacıyla gerekli tepkiyi verecektir. Bu çerçevede, daha önce yapılan iletişimle de uyumlu olmak üzere, son gelişmeler dikkate alınarak Eylül ayı Para Politikası Kurulu toplantısında parasal duruş yeniden şekillendirilecektir. Merkez Bankası fiyat istikrarı temel amacı doğrultusunda elindeki bütün araçları kullanmaya devam edecektir." ifadelerine yer verildi.


Dolar bugün kaç TL? (Dolar ve euro bugün ne kadar? 6 Eylük 2018 Çarşamba)t


Peki dolar ve euro bugün kaç TL? Dolar kurları bugün ne kadar? Dolar düştü mü? Dolar yükseldi mi? Dolar ve euro ne kadar oldu? Tüm bu gelişmelerin cevapları haberimizin devamında. Dün 6,7255'e kadar yükselen dolar/TL gelişmekte olan ülke piyasalarındaki satış baskılarının hafiflediğine ilişkin işaretlerle düşüşe geçerek günü yüzde 0,93 azalışla 6,6010'dan tamamladı. Dolar/TL, bugüne yükselişle başlamasının ardından önceki kapanışa göre yüzde 0,36 artışla 6,6250 seviyesinde dengeledi. Kur, şu dakikalarda 6,56 seviyesinde seyrediyor. Euro/TL ise 7,61'den işlem görüyor.

DOLAR YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER