Diriliş Ertuğrul 8 Mayıs son bölüm full tek parça İZLE - Diriliş Ertuğrul 147. bölüm İZLE (Diriliş Ertuğrul son bölüm 8 Mayıs 2019 Çarşamba full İZLE)

Diriliş Ertuğrul dizisi 147. bölmüyle ekranlara geldi. Diriliş Ertuğrul son bölüm olan Diriliş Ertuğrul 147. bölümü kaçıranlar için Diriliş Ertuğrul son bölüm olan Diriliş Ertuğrul 147. bölümü izlemek için tüm detaylar haberimizde. 

FutbolArena - TRT 1'in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul 147. bölümüyle ekranlara geldi. Diriliş Ertuğrul son bölümünde yine heyecan doruktaydı. Diriliş Ertuğrul son bölüm olan Diriliş Ertuğrul 147. bölümünü kaçıranlar için Diriliş Ertuğrul son bölüm olan Diriliş Ertuğrul 147. bölüm özetini haberimizde derledik. Ayrıca Diriliş Ertuğrul son bölüm olan Diriliş Ertuğrul 147. bölümü full tek parça izlemek için diğer tüm detaylar haberimizde.




Diriliş Ertuğrul 145. bölüm özeti (8 Mayıs 2019 Çarşabma Diriliş Ertuğrul son bölüm)


Kurduğu tuzakla Albastı olduğu ortaya çıkan Beybolat'ı köşeye sıkıştıran Ertuğrul Bey ve İlbilge, Beybolat'ı yakalayacakken Beybolat nehire atlayarak kaçmayı başarır. Bunun üzerine Ertuğrul Bey, Alpları Nehire gönderip Albastı'nın cesedini bulmalarını ister. Ancak Nehir'e Kayı Alplarından önce gelenArıkbuka Kayı Alplarnı şehit eder ve Albastı'yı kurtarır. Onu mağarasına götürerek tedavi eder. Diğer taraftan Ertuğrul Bey tarafından Alplık kılıcı tekrar verilen Bamsı Albastı'yı bulmak için aramalara katılır ve Arıkbuka tarafından şehit edilen Kayı Alplarını görür. Ve Ertuğrul Beyin tehlikeye düşme ihtimali üzerine Gündoğdu Bey ile birlikte gizli yere doğru yola çıkarlar. Berk Han'ın adamıyla görüşmekte olan Ertuğrul Bey'e baskın yapan Arıkbuka Ertuğrul Bey'i yakalar. Mergen ve Dumrul'u şehit eder ve Turgut'u ağır yaralar. Gündoğdu ve Alplar, Ertuğrul Bey'i bulabilecek mi? Beybolat ve Arıkbuka'nın izini bulup ondan intikam alabilecek mi? Ertuğrul Bey, tutsak olduğu mağaradan kurtulabilecek mi? Diğer taraftan vuruşmada çok ağır yara alan Turgut yaşayacak mı?


Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncuları


Yapımcı : Mehmet Bozdağ

Oyuncular : Engin Altan Düzyatan , Hande Soral , Nurettin Sönmez , İlker Aksum , Hülya Darcan , Emre Üçtepe , Kerem Beşikoğlu , Ayberk Pekcan , Arif Diren , Burçin Abdullah , Kayra Şenocak , Celal Al-Hakan Serim


Diriliş Ertuğrul 146. bölüm TRT 1 izle full


Diriliş Ertuğrul dizisi son bölüm olan Diriliş Ertuğrul 147. bölümünü kaçıranlar internet ortamında Diriliş Ertuğrul son bölüm izle, Diriliş Ertuğrul 147. bölüm izle, Diriliş Ertuğrul 8 Mayıs son bölüm tek parça izle, Diriliş Ertuğrul 8 Mayıs 147. bölüm full tek parça izle, Diriliş Ertuğrul son bölüm full tek parça izle şeklinde arama yapmaya başladı. Diriliş Ertuğrul son bölüm olan Diriliş Ertuğrul 147. bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER