Dick Advocaat'tan transfer açıklaması

Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat, Medipol Başakşehir maçı sonra önemli açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe sahasında ağırladığı Medipol Başakşehir'i 1-0 yenerken iki takım teknik direktörü de sahaya konan oyundan memnun olmadı.


Dick Advocaat'ın Fenerbahçe - Medipol Başakşehir maçı sonrası yorumu


Dick Advocaat maçla ilgili olarak "En iyi maçımızı oynamadık ama kazanmayı başardık. Bunun için çok mutluyum. İyi bir takıma karşı 3 puan aldık." dedi. Advocaat ayrıca alt sıradaki takımlara çok puan vermiş olmalarının iyi olmadığını dile getirdi.

Önemli olan takım performansı diyen Advocaat bireysel performanslar hakkında fazla yorum yapmak istemezken, Ozan Tufan'ı neden oyundan çıkardığını da açıkladı. Advocaat, "Ozan ayağında sorun yaşadı bu sebeple oyundan aldık" dedi.


Dick Advocaat'tan penaltı yorumu


Hakemlerin performansı hakkında da görüş bildiren Advocaat "Eğer hakemler bu kadar çok konuşuluyorsa bunun bir nedeni olmalı" dedi. Hasan Ali'nin ortasında Başakşehirli oyuncunun eline çarpan top hakkında da açıklama yapan Hollandalı hoca, "Ekrana baktığınızda net bir elle oynama görülüyor" ifadelerini kullandı.


Dick Advocaat'tan transfer yorumu


Transfer yapıp yapmayacakları hakkındaki soru üzerine de konuşan Advocaat, "Yeni transferlere ve takviyeye ihtiyacımız var. Ben bunu hep söylüyorum. Gelecek seneyi de planlıyoruz." şeklinde konuştu. Advocaat'ın bu açıklaması gelecek sezon da Fenerbahçe'de kalacağı şeklinde yorumlandı.

Öte yandan NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Jose Sosa'nın eşinin de İstanbul'a dönmek istediğini ve Fenerbahçe'nin bu transfer için Milan ile görüştüğünü iddia etti.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri