Devlet Bahçeli neden hastaneye kaldırıldı? Devlet Bahçeli sağlık durumu son dakika (Bahçeli kaç yaşında?)

Devlet Bahçeli sağlık durumu, Devlet Bahçeli hastaneye mi kaldırıldı, Devlet Bahçeli neden hastaneye kaldırıldı, Devlet Bahçeli sağlık durumu iyi mi gibi aramaların yanıtları haberimizde.

Devlet Bahçeli sağlık durumu, Devlet Bahçeli hastaneye mi kaldırıldı, Devlet Bahçeli neden hastaneye kaldırıldı, Devlet Bahçeli iyi mi, Devlet Bahçeli kaç yaşında, Devlet Bahçeli hayatı, Devlet Bahçeli son dakika haberleri gibi aramaların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin hastaneye kaldırıldığı iddialarının ardından detaylar belli olmaya başladı.

Devlet Bahçeli hastaneye mi kaldırıldı? Devlet Bahçeli sağlık durumu son dakika


MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin hastaneye kaldırıldığı iddiası sosyal medyada gündem oldu. Devlet Bahçeli'nin neden hastaneye kaldırıldığı konusunu merak edenler için haberimizi hazırladık. Devlet Bahçeli'nin hastaneye kaldırılmadığı ifade edildi. Habertürk'ün haberine göre Devlet Bahçeli'nin rutin kontroller nedeniyle hastaneye gittiği belirtildi.

MHP'li Semih Yalçın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuna ilişkin, "Beyin kanaması veya kalp hastalığı ile alakalı hiçbir problemi yok. Konuşabilecek bir durumda. Şuuru açık istirahat etmektedir. Sayın Genel Başkanımızın sağlık durumu son derece iyi mükemmel durumda." dedi.

DEVLET BAHÇELİ TWITTER SON DAKİKA


Devlet Bahçeli kimdir? Bahçeli kaç yaşında?


Devlet Bahçeli 1 Ocak 1948 Osmaniye doğumludur. Türk ekonomist, siyasetçi, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) genel başkanı ve eski Başbakan yardımcısı. Ülkü Ocakları'nın kurucularından olan Bahçeli, 6 Temmuz 1997 tarihinden beri MHP genel başkanlığı görevini sürdürmektedir. 1999 ve 2002 yılları arasında Bülent Ecevit tarafından kurulan Koalisyon hükümeti'nde başbakan yardımcısı olarak yer almıştır. 2002 Türkiye genel seçimleri hariç 1999 ve 2014 yılları arasında yapılan tüm genel seçimlerde MHP Osmaniye milletvekili olarak meclise girmiştir. Haziran 2015 ve Kasım 2015 Türkiye genel seçimlerinde tekrar MHP Osmaniye milletvekili olarak meclise girmiştir.

Politikaya girmeden önce Türkiye ve Dünya Ekonomisi, Türk Tarihi ve Dış Politika konularıyla ilgilenen ve bu alanlarda çalışmalar yapan Bahçeli, Alparslan Türkeş'in vefat etmesinin ardından yapılan kongrede MHP Genel Başkanı seçilmiştir. İlk defa 1999 Türkiye genel seçimlerinde MHP Osmaniye milletvekili olarak meclise girmiştir. 2002 Türkiye genel seçimlerinde partisi baraj altında kalınca genel başkanlık görevinden istifa etmiştir fakat 2003 yılında yapılan kongrede genel başkanlığa tekrar seçilmiştir.

MHP'nin Kasım 2015 Türkiye genel seçimlerinde %4,39 oy kaybederek %11,90'a gerilemesinin ardından 547 delege olağanüstü kurultay taleplerini MHP Genel Merkezine iletmiş fakat Bahçeli, kurultay çağrılarını reddetmiştir. Muhalifler partinin olağanüstü kurultaya götürülmesi talebiyle Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesinde dava açmış, 19 Haziran 2016 tarihinde bir kurultay yapılmıştır ve parti tüzüğündeki ‘olağanüstü kurultaylarda genel başkan seçimi yapılmasını' engelleyen madde değiştirilmiştir. Fakat Yargıtay'ın kararıyla yapılan bu değişiklikler durdurulmuştur.

Son dakika Aktüel Haberler FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER