Deschamps'tan Mert Günok övgüsü: "Onu geçemedik"

Fransa Teknik Direktörü Deschamps, Euro 2020 elemelerinde Milli Takımımızla 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından 

FutbolArena - Fransa Teknik Direktörü Deschamps, A Milli takımımızla 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu.


Fransa 1-1 Türkiye Deschamps'ın basın toplantısı


"HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYORUZ"

Fırsatlarımız oldu. Bazen duran toplarda tehlikeli durumlar oldu bizim aleyhimize. Mert Günok çok iyi maç çıkardı. Bazen böyle maçlar olabilir. Genel olarak yaptıklarımızdan memnunum. Tam Türkiye'deki kadar dengesiz bir durum yoktu. Dengeli bir durum yoktu. Ancak istediğimiz sonucu alabildiğimizi söyleyemem.

"MERT GÜNOK'U GEÇEMEDİK"

2 maçımız kaldı. Şu anda Türkiye ile aynı puandayız. Hedefimiz bundan sonraki maçlarımızı kazanmak olacak. Maalesef beraberliği yakaladılar. Bu kadar basit. Gole kadar gerekenleri yaptık. Türkiye'nin kalecisi çok çok iyiydi. Gol pozisyonlarımız oldu ama Mert Günok başarılı bir performans sergiledi. Eğer farkı açabilseydik, Türkiye'nin golü haliyle bir işe yaramayacaktı ama Mert'i geçemedik.

"TÜRK TARAFTARLAR TAKIMLARINI ATEŞLEDİ"

Tribünlerde çok sayıda Türk taraftarlar vardı. Takımlarını ateşlediler. Türk milli takımı, Türk milletini temsil etti. Bu konuda herhangi bir sıkıntı olmadı. Maç boyu herhangi bir kavga olmadı.

Milli Takım Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER