Denizlispor 1-1 Başakşehir, Bein Sports maç özeti ve golleri (İZLE)

Denizlispor ile Başakşehir, Süper Lig'de karşı karşıya geldi. Başakşehir deplasmanda Denizlispor ile 1-1 berabere kaldı. Denizlispor 1-1 Başakşehir maç özeti ve golleri izle için haberimize göz atabilirsiniz.

FutbolArena - Denizlispor, Süper Lig'in 14. haftasında Başakşehir'i konuk etti. Denizlispor ile Başakşehir'in mücadelesi 1-1 beraberlikle sona erdi. Başakşehir bu beraberliğin ardından 26 puanla ve maç fazlasıyla 3. sırada yer aldı. Denizlispor ise 18 puana ulaşarak 10. sıranın sahibi oldu. Denizlispor 1-1 Başakşehir maç özeti ve golleri izle için haberimize göz atabilirsiniz.

Denizlispor - Başakşehir maç özeti izle


9. dakikada İrfan Can'ın ara pasında ceza sahasında topla buluşan Demba Ba, kaleci Stachowiak'tan sıyrıldıktan sonra vuruşunu yaptı. Ancak savunmada Oğuz Yılmaz kale çizgisinde yaptığı müdahaleyle meşin yuvarlağın ağlara gitmesini son anda engelledi.

18. dakikada Olcay'dan topu kapan İrfan Can'ın ceza alanı dışından çektiği sert şut önce kaleci Stackhowiak'ın ellerine ardından da kale direğine çarparak oyun alanına döndü. Sonrasında savunma meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.



29. Aleksic'in sol çaprazdan yaptığı vuruşta Sackey'e çarpan topu Stachowiak son anda çelmeyi başardı.

45. dakikada gelişen atakta topu önünde bulan Sacko'nun ceza alanı içerisinde yerden çektiği sert şutu kaleci Mert Günok çıkardı.

54. dakikada Başakşehir, Edin Visca'nın attığı gol ile Denizlispor deplasmanında öne geçti 0-1

60. dakikada Denizlisporlu Barrow, Başakşehir ağlarını sarsarak maça denge getiren golü attı. 1-1

90+7'de Denizlispor'un hücumunda Estupinan, rakip kaleye kadar taşıdığı topta Barrow'a verdi. Barrow'un şutunda top direkten dönerek kaleci Mert'e çarptı. 1-1 bitti.

SÜPER LİG MAÇ ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN

Denizlispor - Başakşehir maçı ilk 11'ler


Yukatel Denizlispor'un ilk 11'i: Stachowiak, Lopes, Mustafa, Oğuz, Zeki, Sackey, Murawski, Sacko, Olcay, Barrow, Rodallega

Medipol Başakşehir'in ilk 11'i: Mert, Caiçara, Ponck, Epureanu, Clichy, Mehmet, İrfan, Visca, Aleksic, Elia, Demba Ba

Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da.

Futbolarena anasayfasından devam...

Denizlispor Son Dakika Haberleri