Atalay Babacan kimdir? Atalay Babacan kaç yaşında, nereli? (Atalay Babacan'ın mevkisi)

Galatasaray'ın, Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacağı maçta teknik direktör Fatih Terim, 18 yaşındaki Atalay Babacan'ı kadroya aldı. 

FutbolArena - Atalay Babacan kimdir? Galatasaray'ın, Spor Toto Süper Lig 8. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile oynayacağı maçta genç futbolcu Atalay Babacan teknik direktör Fatih Terim tarafından maç kadrosuna alındı. Galatasaray taraftarları bu gelişmenin ardından Atalay Babacan'ın kim olduğunu merak etmeye başladı.

Atalay Babacan kimdir? Atalay Babacan kaç yaşında? Atalay Babacan nereli? Atalay Babacan hangi mevkide oynuyor? sorularına haberimizden yanıt bulabilirsiniz.

TERİM TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Emre Akbaba, Selçuk İnan ve Eren Derdiyok'un sakatlığı nedeniyle sürpriz bir karara imza attı.
Tecrübeli teknik adam bugün 2-0 sona eren Galatasaray- Antalyaspor karşılaşmasında 90 dakika oynayan ve hafta içinde Porto'ya gol atan Atalay Babacan'ı 21 kişilik maç kadrosuna aldı.
Terim performansını beğendiği genç oyuncuyu bu hamlesi ile ödüllendirdi.


Atalay Babacan kimdir? (Galatasaraylı Atalay Babacan)


Atalay Babacan, Denizlispor alt yapısında forma giydikten sonra 2013 yılında Galatasaray alt yapısına transfer oldu. Galatasaray'da U16, U17 ve U21 takımlarında görev alan Atalay Babacan, 18 yaşında ve forvet arkası mevkisinde görev yapıyor. Atalay Babacan sol ayaklı. Atalay Babacan bu sezon UEFA Gençler ve U21'de 2 maçta 3 gol attı.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Denizlispor Son Dakika Haberleri