Aziz Yıldırım ile Mustafa Denizli arasında yaşanan polemik
Teknik Direktör Mustafa Denizli, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırımdan rövanşı aynı tarzla aldı.
FutbolArena Detay -Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği yenilgisi sonrası Teknik Direktör Mustafa Denizli, Fenerbahçe'yi ve golcüleri ağır oynamakla eleştirdi.
Aslında Denizli, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kendisine karşı hassas olduğu noktadan Fenerbahçe'yi eleştirdi.
YILDIRIM: DENİZLİ KENDİNE BAKSIN
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Akhisar yenilgisi sonrası “Sayın Mustafa Denizli, Fenerbahçe'de antrenörlük de yaptı. Şampiyonluk da yaşadık. Sayın Denizli Trabzonspor maçından sonra 'Fenerbahçe yavaş oynadı' diyor. Yahu biz o maçta kaç tane pozisyona girdik, 10 tane gol kaçırdık. Kendisinden beklentim Süper Lig 4.'sü olan bir takım nasıl yarı sahadan çıkamaz demiyor. Kendisine tavsiyem kendisinin Fenerbahçe'de teknik direktörlük yaptığı dönemdeki maçların videolarını alsın bir izlesin" demişti.
DENİZLİ RÖVANŞI AYNI TARZLA ALDI
Aziz Yıldırım'ın bu açıklamalarından 2 hafta sonra Mustafa Denizli, Fenerbahçe ve golcüleri Yıldırım'ın tepki gösterdiği tarzıyla eleştirdi.
Denizli, “Fenerbahçe atağa kalkıyor, Emenike ve Sow koşacaklarına, yürüyor. Kuyt'tan başka koşu yapan yok. Forvet oyuncusu dediğin, takımı atağa kalktığında yalancı koşu yapar, 3 metre geriye, sağa sola falan koşar. Bunların hiçbiri Emenike ve Sow'da yok. Bunlar çok rahatsız edici görüntüler" dedi.