'Deniz Ateş Bitnel'in şikayet ettiği yardımcı hakem Beşiktaş maçına verildi'

Geçen sezon Galatasaray - Trabzonspor maçının olay hakemi Deniz Ateş Bitnel'in, o karşılaşmada 'yönlendirilmiş' şeklinde aksettirildiği yardımcı hakemlerden Ceyhun Sesigüzel Beşiktaş-Trabzonspor maçında görev yaptı. 

FutbolArena Detay - Beşiktaş - Trabzonspor maçının ardından hakem Mete Kalkavan'ın yönetimi spor kamuoyunda büyük bir tepkiye yol açarken, karşılaşmanın ardından çok çarpıcı bir detay ortaya çıktı.

"DENİZ ATEŞ BİTNEL'İN ŞİKAYET ETTİĞİ YAN HAKEM BEŞİKTAŞ MAÇINDAYDI."

Geçtiğimiz sezon TT Arena'da oynanan Galatasaray - Trabzonspor maçının olay hakemi Deniz Ateş Bitnel'in geçtiğimiz günlerde Trabzon Son Kale'ye yaptığı açıklamalarda "Yardımcılarım yönlendirilmiş." sözleri üzerine Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta da Beyaz Futbol'a bağlanarak "Deniz Ateş Bitnel'in şikayet ettiği yan hakem bu maçtaydı." hatırlatmasını yaptı.

DENİZ ATEŞ BİTNEL İNKAR ETTİ AMA...

Geçtiğimiz günlerde Hürriyet'e konuşan Yusuf Namoğlu, Trabzon Son Kale'ye yaptığı açıklamaları Deniz Ateş Bitnel'in inkar ettiğini söylerken, "Ben yardımcılarım yönlendirilmiş demedim. Bir bölümü doğru, bir bölümünü yanlış aksettirmişler. Basına da röportaj vermediğini." dile getirdi.

TRABZONLU FUTBOLCULAR 'O HAKEME' BÜYÜK TEPKİ GÖSTERDİ

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın, "Deniz Ateş Bitnel'in şikayet ettiği yardımcı hakem Beşiktaş maçına verildi." dediği isim Ceyhun Sesigüzel. Geçen sezon Galatasaray - Trabzonspor maçında ve bu yıl Beşiktaş - Galatasaray Süper Kupa finalinde yardımcı hakem olarak yapan Sesigüzel, Vodafone Arena'da ilk yarıda Trabzonsporlu futbolcuların da büyük tepkisine maruz kaldı.

FIFA kokartlı İstanbul bölgesi hakemi olan Ceyhun Sesigüzel'in bu sezon görev yaptığı Süper Lig maçları:

Beşiktaş 2-1 Trabzonspor
Kasımpaşa 2-1 Alanyaspor
Başakşehir 1-1 Konyaspor
Osmanlıspor 1-1 Fenerbahçe
Beşiktaş 2-2 Galatasaray
Kayserispor 1-1 Galatasaray
Bursaspor 0-2 Başakşehir

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri