"Demirören'e talimat verildi, Terim gönderildi"

Habertürk Gazetesi'nden Fatih Altaylı, Fatih Terim'in gönderilme kararını siyasi iktidarın verdiğini yazdı.

FutbolArena - Habertürk Yazarı Fatih Altaylı, Fatih Terim'in iktidardan gelen talimatla gönderildiği, Fenerbahçe lobisinin Terim aleyhine çalıştığını söyledi.

Fatih Terim'in milli takımdan gönderilişini ele alan Habertürk Yazarı Fatih Altaylı, “Demirören'in Terim'in gönderileceğinden haberi bile yoktu. Talimat geldi ve onu uyguladı. Fenerbahçe lobisi Terim'i istemedi" diye yazdı.

Altaylı, köşesinde şunları ifade etti:

1- Federasyon içinde Terim'e yönelik bir lobi hiç durmadı. Çok açık söyleyeyim, bu lobi Fenerbahçe lobisiydi.

2- Terim de bu çabaları karşılıksız bırakmadı. Egosunu dizginleyemedi, hata üzerine hata yaptı."

3- Terim Tabii ki, gönderildi. İstifa edecek hoca sabah gelip ekibiyle rutin toplantı yapar mı?

4- Terim'in gönderileceğinden son ana kadar Federasyon Başkanı'nın bile haberi yoktu. Karar federasyona ait değil anlayacağınızın. Ona da talimat gitti. O da talimatı uyguladı.

5- Bir gün önce federasyon yönetimi, Ankara'da bakan ziyaretindeydi. Orada bile haberleri yoktu ertesi gün Terim'i göndermek zorunda kalacaklarından. Karar o gece geç saatte alındı ve federasyona tebliğ edildi.

TERİM DE VURGULADI

Bu arada Fatih Terim, istifasının ardından yayımladığı açıklamada Alaçatı olayından sonra Demirören'e istifa edeyim dediğini, Demirören'in buna “hayır" diye yanıt verdiğini bir süre sonra Demirören yönetiminin karar değiştiğini ve özellikle Servet Yardımcı'nın kendisininin ayrılmasını istediğini duyurdu.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER