Danimarka - Fransasaat kaçta, hangi kanalda? (Danimarka - Fransa TRT 1 canlı şifresiz İZLE)

Danimarka - Fransa maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya Kupası C Grubunda oynanacak Danimarka - Fransa mücadelesi bugün oynanacak. Danimarka - Fransa mücadelesi TRT 1 ekranlarınan canlı yayınlanacak. Danimarka - Fransa mücadelesi ile ilgili tüm gelişmeler haberimizde.

2018 Dünya Kupası'nda Danimarka - Fransa arasında oynanacak maç bügün oynanacak. Danimarka - Fransa arasında oynanacak zorlu karşılaşma TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Danimarka - Fransa maçı canlı izle. Danimarka - Fransa canlı şifresiz izle. Danimarka - Fransa maçı hangi kanalda, saat kaçta? Danimarka - Fransa maçı ile ilgili tüm gelişmeler haberimizde.

Danimarka - Fransa Canlı Şifresiz izle


2018 FIFA Dünya Kupası C Grubu'nda Danimarka - Fransa arasında oynanacak. Danimarka - Fransa arasında oynanacak mücadele saat 17:00'de başlayacak. Danimarka - Fransa maçı TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Danimarka gruptaki ilk 2 maçında 4 puan toplamıştı. Fransa ise ilk 2 maçında Avustralya ve Peru'yu geçti ve 6 puanla gruptan çıkmayı başarmıştı. İki takım grup liderliği için mücadele edecek.

DANİMARKA - FRANSA MAÇI İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN


Danimarka ile Fransa'nın Dünya Kupası geçmişi


1938 ve 1998 Dünya Kupalarını düzenleyen Fransa tarihinde sadece 1998 Dünya Kupası'nda şampiyonluğu yaşadı. 2006'da finalde kaybeden Fransa, 1958, 1982 ve 1986'da ise Dünya 3.'sü oldu. EURO 2016'nın da ev sahipliğini yapan Fransa güçlü kadrosuna rağmen finalde Portekiz'e kaybetmişti. Belki de tüm ülkeler arasında en zengin kadroya sahip olan Fransa buna karşın zaman zaman tecrübe eksiği yaşıyor.

Eleme ve hazırlık maçları: Fransızlar Avrupa Elemeleri A Grubunda topladığı 23 puanla lider olarak Dünya Kupası bileti aldı. Grupta İsveç ve Hollanda'yı geride bırakan Fransa, Mart ayında oynadığı son iki hazırlık maçında Rusya'yı 3-1 yenerken Kolombiya'ya ise 3-2 mağlup oldu.

İlk Dünya Kupası'na 1986'da katılan Fransa'nın tarihindeki en büyük başarısı 1992 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı kazanması olmuştu. 1998 Dünya Kupası'nda çeyrek final oynayan Danimarka, 2002'de son 16 turunda elendi ve son turnuvası 2010'da da grupları geçememişti.

Eleme ve hazırlık maçları: Danimarka 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubunda yer alırken çıktığı 10 maçta 20 puan topladı ve Polonya'nın arkasında 2. Olarak Play-Off oynama hakkı kazandı. Play-Off'larda İrlanda Cumhuriyeti ile kendi sahasında 0-0 berabere kalan Danimarka ikinci maçı deplasmanda 1-5 kazandı ve Dünya Kupası biletini aldı. Danimarka Mart ayında oynadığı son 2 hazırlık maçında ise Panama ve Şili ile karşılaştı. Şili ile 0-0 berabere kalan Danimarka, Panama'yı ise 1-0 yendi.

Danimarka - Fransa maçı ilk 11'ler


Danimarka'nın 11'i: Schmeichel, Kjaer, Christensen, Jorgensen, Dalsgaard, Stryger, Delaney, Eriksen, Braithwaite, Cornelius, Sisto.

Fransa'nın ilk 11'i: Mandanda, Kimpembe, Varane, Sdibe, Hernandez, Kante, Nzonzi, Griezmann, Lemar, Giroud, Dembele.

DANİMARKA - FRANSA MAÇINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Dünya Kupası Haberleri FutbolArena'da

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER