Cüneyt Çakır: "Oyunu kurallarına göre oynayalım"

Cüneyt Çakır gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Hakem Cüneyt Çakır, Koronavirüs hastalığı ve hem Türkiye, hem de dünyanın yaşadığı süreçle ilgili CNN Türk'e bağlanarak açıklamalarda bulundu.

"ÇOK ZORLU BİR SÜREÇTEYİZ"

Çok zorlu bir süreçteyiz. Dünya zorlu bir süreçte. Başta ülke olarak önlemlerimizi çok iyi aldık. Devlet büyüklerimiz öngördüler. İş artık bize düşüyor. Birey olarak hepimiz evde kalmalıyız. Kendimizi izole etmek. O yüzden biz de bunu yapıyoruz. Antrenmanlarımızı evde yapmaya çalışıyoruz ama önceliğimiz salgını durdurmak. Evde kalarak yardımcı olmaya çalışıyoruz.

"DEVLET BÜYÜKLERİMİZİN BİLGELİĞİNE İHTİYACIMIZ VAR"

Bu süreçte devlet büyüklerimizin bilgeliğine, yol göstericiliğine ihtiyacımız var. Buna ihtiyacımız var. Birlik beraberliğe ihtiyacımız var. Ülke olarak bunu başarabilecek güçteyiz.

"13 GÜNDÜR EVDE KALIYORUM"

Sağlık bakanımızın hayat eve sığar adlı bir sloganı var. Zorunlu olarak dışarıda olan vatandaşlarımız var. Onlar da sosyal izolasyona, temizliğe, hijyene dikkat etmeli. Oyunu kurallarına göre oynayacağız. Liderlerimizin öncülüğünde bu hastalığı en kısa sürede yeneceğiz.13 gündür evde kalıyorum. Siparişlerimizi dışarıdan veriyoruz. Aldığımız şeyler eve girmeden dezenfekte ediyoruz. Ellerimizi yıkamaya çok dikkat ediyoruz. Bunlar çok önemli şeyler.

Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER