Çukur yeni bölüm fragmanı İZLE - (Çukur 40. bölüm fragmanı 29 Ekim 2018 Pazartesi İZLE)

Çukur dizisi son bölümü 22 Ekim Pazartesi akşamı yayınlandı. Nefes kesen bölümün ardından 40. bölüm fragramanı merakla aranıyor. Çukur dizisi hayranları yeni bölüm fragmanı olan 40. bölüm fragmanını haberimizde izleyebilirler. Çukur dizisinde gelecek bölüm neler olacak?

Çukur dizisi 40. bölüm fragamnı merak ediliyor! Show TV'nin sevilen dizisi Çukur 39. bölümü yayınlandı. Çukur 39. bölümünü izleyenler hemen internette Çukur yeni bölüm fragmanı olan Çukur 40. bölüm fragmanı araması yaptı. Çukur 40. bölüm fragmanı çıktı mı? Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur yeni bölüm fragmanı olan Çukur 40. bölüm fragmanını izlemeden önce Çukur'un son bölümü olan Çukur 39. bölüm özetine bir göz atalım.

Çukur 39. bölüm nasıl bitti? Çukur 40. bölüm ne olacak?


Çukur 39. bölümdeSeyfettin Kadı'nın Cumali ile Çeto'yu kaçırması iki tarafı da çılgına döndürdü. Bu sırada farklı odalarda tutulan Cumali ile Çeto, birbirlerinin kim olduğunu bilmeden kader ortağına dönüştüler. Çukur'da ise Mete'nin hastanelik olması Celasun için bardağı taşıran son damla oldu. Meke'ye karşı öfkesi büyüyen Celasun ile Meke'nin yüzleşmesi adrenalin dozunu yükseltti. Bu sırada Yamaç, Aliço'dan da yardım isteyerek Vartolu, Medet, Metin ve Kemal ile birlikte Cumali'yi kurtarmak için planlarını harekete geçirdi. Ancak hedeflerine ulaşmaları o kadar kolay olmadı. Mahsun ve Ersoy'un Çeto'yu kurtarmak için yaptığı plan, beklenmedik bir anda iki kişinin daha hayatını tehlikeye soktu.

Çukur'da şimdi 40. bölüm merak ediliyor.

Çukur dizisi 40. bölüm fragman (Çukur dizisi Show TV yeni bölüm fragmanı)


Çukur dizisinin 39. bölümünün yayınlanmasının ardından Çukur dizisi hayranları yeni bölüm olan Çukur 40. bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Çukur 40. bölüm olan yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlandığında aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>


Türkiye'de en çok izlenen dizi hangisi?


Show TV'nin haberine göre Çukur, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle ABC1 20+'da 12.79 izlenme oranı (rating), 28.40 izlenme payı (share), AB'de 11.59 izlenme oranı (rating), 28.34 izlenme payı (share), Total'de ise 10.78 izlenme oranı (rating), 26.09 izlenme payı (share) ile tüm kategorilerde birinci oldu.

Çukur dizisiyle ilgili gelişmeleri FutbolArena Aktüel sayfasından takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER