Çukur son bölüm tek parça full izle 8 Nisan - Sena öldü mü? (Çukur yeni bölüm fragmanı İZLE)

Show TV'de Çukur 60. bölümü ile ekranlara geldi. Çukur yeni bölüm izle, Çukur son bölüm ve Çukur yeni bölüm fragmanı sorgularını yapan kullanıcılar için merak edilen detaylar haberimizde. Çukur'da Yamaç'ın eşi Sena'nın ölümü herkesi derinden sarstı.

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur 60. bölümü ile 8 Nisan 2019 Pazartesi günü yayınlandı. Çukur son bölümde neler yaşandı? Çukur yeni bölüm izlemek isteyenler ve Çukur yeni bölüm fragmanını merak edenler dizi rehberimize göz atabilirsiniz. Çukur dizisinde Sena yeni bölümde ölür ve dizi kadrosundan ayrılır. Sena'nın ölümü Yamaç'ın akıl sağlığını yerle bir eder. Sena Koçovalı'nın cansız bedeni Çukur'a getirilir. Yamaç ile Mahsun artık karşı karşıyadır.

Çukur son bölümde neler oldu? Çukur 60. bölüm izle


Çukur'un son bölümünde Mahsun, Çeto'yu öldürdükten sonra Yamaç'ın karısı Sena'yı kaçırdı. Çukur'u ve ailesini korumak için Mahsun'la Şile'deki eve giden Sena, kaçmak için her yolu denese de başarılı olamadı. Vartolu Salih, Sena'yı bulması için Veli Cevher'i çağırdı. Karakuzuların eski adamından bilgi alan Yamaç, Sena'nın peşine düştü. Herkes Yamaç'ın Sena'yı bulduğunu düşünürken başka bir evin basıldığı ortaya çıktı. Şile'deki evde Sena, yüzüklü adamın saldırısıyla karşı karşıya kaldı. Mahsun'un evden gittiği bir anı bulan gizemli adam, Sena'ya silahını doğrulttu.

Çukur'un yeni bölümü olan Çukur 60. bölümde Sena hayatını kaybetti. Şile'deki evin adresini öğrenmeye çalışan Yamaç, Mahsun ile nefes kesen bir dövüşe girişti. Dövüşün sonunda Mahsun ile Yamaç binadan aşağı düşüyor. Sena'nın cansız bedeni ile Çukur'a dönen Yamaç'ın hali izleyenlerin yüreğini burktu. İdris bu görüntü karşısında şok yaşarken, Sena'nın öldüğünü gören Aliço sinir krizine engel olamadı. Yamaç delirdi mi? Çukur'daki yüzüklü adam kim? Sena'nın ölümünden sonra Yamaç ne yapacak? Çukur'da Sena'nın hayatını kaybetmesi neleri değiştirecek? Çukur'un yeni bölümünde tüm sorularınızın cevabını bulabilirsiniz.

ÇUKUR 60. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


Çukur dizisi oyuncuları


Aras Bulut İynemli
Yamaç Koçovalı

Dilan Çiçek Deniz
Sena Koçovalı

Ercan Kesal
İdris Koçovalı

Perihan Savaş
Sultan Koçovalı

Şenay Gürler
Meliha

Erkan Kolçak Köstendil
Vartolu

Rıza Kocaoğlu
Aliço

Öner Erkan
Selim Koçovalı

Necip Memili
Cumali Koçovalı

Erkan Avcı
Çeto

Berkay Ateş
Mahsun

Kubilay Aka
Celasun

Kadir Çermik
Emmi

İrem Altuğ
Ayşe

Boncuk Yılmaz
Saadet

Cem Uslu
Metin

Uğur Yıldıran
Kemal

Aytaç Uşun
Meke

İlayda Alişan
Akşın

Ece Yaşar
Karaca

Mustafa Kırantepe
Medet

Çukur 61. bölüm fragmanı çıktı mı? Çukur yeni bölüm fragmanı


Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yeni bölümden ilk sahne dizinin son sahnesinden hemen sonra Show TV ekranlarında gösterildi. Çukur 61. bölüm fragmanını izlemek isteyenler internet ortamında Çukur yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Çukurr yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 61. bölüm fragmanı izle şeklinde arama yapmaya başladı. Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanının önümüzdeki 3-4 gün içinde yayınlanması bekleniyor. Çukur dizisi 61. bölüm fragmanı dizinin fanatikleri tarafından merakla bekleniyor.

Son dakika Aktüel Haberler FutbolArena'da.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER