Çukur sezon finali tek parça izle - Çukur 27 Mayıs full İZLE (İdris Koçovalı öldü mü?)

Show TV'de Çukur 67. bölümü olan sezon finali ile 27 Mayıs 2019 Pazartesi akşamı ekranlara geldi. Çukur yeni bölüm izle, Çukur son bölüm ve Çukur sezon finali izle sorgularını yapan kullanıcılar için merak edilen detaylar haberimizde. 

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur 67. bölümü olan Çukur sezon finali ile 27 Mayıs 2019 Pazartesi günü yayınlandı. Çukur son bölümde neler yaşandı? Çukur yeni bölüm izlemek isteyenler ve Çukur sezon finali izle sonucunu merak edenler dizi rehberimize göz atabilirsiniz. Çukur dizisinin 67. bölümü olan Çukur sezon finalinde Yamaç'ın Yücel ile hesaplaşma vakti gelirken, Koçovalıların, Azer ve adamlarına savaş açtığı heyecan dolu dakikalar gerilimi yükseltiyor.

Çukur son bölümde neler oldu? Çukur sezon finali izle


Çukur'un yeni bölümü olan Çukur 67. bölümde Çukur dizisi sezon finali yaptı. Çukur sezon finalinde Yamaç, düşmanı Yücel ile mücadelesinde yolun sonuna geliyor. Aynı zamanda Azer ve onun beraberindekiler .Çukur'u savaş alanına çeviriyor. Büyük çatışmaların yaşandığı Çukur sezon finali bölümünde Selim Koçovalı'nın hapisten çıkan oğlu Akın Koçovalı, yaşananlar karşısında öfkesini kontrol edemiyor.

Vartolu Salih ve Cumali Koçovalı çatışmalarla mücadele ederken, Yamaç Koçovalı ve İdris Koçovalı'yı zor dakikalar bekliyor. Azer ve Timsah ile ittifak kuran Yücel, Koçovalı ailesini bitirmek için büyük oyunlarını devreye sokar. Siyah zarflara bir yenisi daha eklenirken, Yücel'in asıl hedefi olan İdris Koçovalı kendisini tehlikede bulur. Çukur sezon finalinde neler oldu? Çuku sezon finalinde kimler oldu. Tüm merak edilenlerin cevanı Çukur sezon finali yeni bölüm linkinde.

ÇUKUR SEZON FİNALİ BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


Çukur dizisi oyuncuları


Aras Bulut İynemli
Yamaç Koçovalı

Dilan Çiçek Deniz
Sena Koçovalı

Ercan Kesal
İdris Koçovalı

Perihan Savaş
Sultan Koçovalı

Şenay Gürler
Meliha

Erkan Kolçak Köstendil
Vartolu

Rıza Kocaoğlu
Aliço

Öner Erkan
Selim Koçovalı

Necip Memili
Cumali Koçovalı

Erkan Avcı
Çeto

Berkay Ateş
Mahsun

Kubilay Aka
Celasun

Kadir Çermik
Emmi

İrem Altuğ
Ayşe

Boncuk Yılmaz
Saadet

Cem Uslu
Metin

Uğur Yıldıran
Kemal

Aytaç Uşun
Meke

İlayda Alişan
Akşın

Ece Yaşar
Karaca

Mustafa Kırantepe
Medet

Çukur İdris Baba öldü mü? İdris Koçovalı ölecek mi?


Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinin yeni sezon fragmanı henüz yayınlanmadı ancak Çukur'da İdris Baba öldü mü? İdris Koçovalı ölecek mi? soruları merakla araştırılmaya başlandı. Çukur yeni sezon fragmanını izlemek isteyenler internet ortamında Çukur yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur yeni sezon fragmanı izle şeklinde arama yapmaya başladı. Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanının önümüzdeki aylarda yayınlanması bekleniyor. Çukur dizisinde İdris Koçovalı'nın akıbeti dizideki heyecanı yükseltiyor.

Son dakika Aktüel Haberler FutbolArena'da.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER