Çukur dizisi yeni bölüm fragmanı İZLE - (Çukur 42. bölüm fragmanı 12 Kasım 2018 Pazartesi İZLE)

Çukur dizisi 42. bölüm fragman izle! Çukur dizisi son bölümü 5 Kasım Pazartesi akşamı yayınlandı. Nefes kesen bölümün ardından 42. bölüm fragmanı merakla aranıyor. Çukur dizisi hayranları yeni bölüm fragmanı olan 42. bölüm fragmanını haberimizde izleyebilirler. Çukur dizisinde gelecek bölüm neler olacak? Detaylar haberimizde...

Çukur dizisi 42. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Show TV'nin sevilen dizisi Çukur 41. bölüm yayınlandı. Çukur 41 bölümünü izleyenler hemen internet ortamında Çukur yeni bölüm fragmanı olan Çukur 42. bölüm fragmanı araması yaptı. Çukur 42. bölüm fragmanı çıktı mı? Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Show Tv'de yayınlanan ve reyting rekorları kıran dizi Çukur'un yeni bölümüne ilişkin tanıtım ve fragman haberimizde...

Çukur 41. bölüm nasıl bitti? Çukur 42. bölüm ne olacak?


Aliço'nun yardımıyla Ersoy'un açığını yakalayan Yamaç, Vartolu'yla da kafa kafaya verip Karakuzular'a karşı yeni planlar yaptı. Selim'in yıllardır merak ettiği soru, İdris'i geçmişe götürdü. Baba-oğul arasındaki yüzleşmede İdris, Meliha ile ilgili itiraflarda bulundu. İkilinin karşı karşıya geleceği an ise merakla bekledi. Celasun, Ayşe ve Karaca, her yerde Akşın'ı ararken; başına açılan dertler Celasun'u köşeye sıkıştı. Sena, Karaca'nın yardım isteğini ve Akşın'la ilgili durumları Yamaç'la paylaştı. Cumali yine Yamaç'ı dinlemeyip kendi bildiği yoldan giderken Celasun'un kendini içinde bulacağı oyun, Koçovalılar ve Karakuzular arasındaki mücadeleyi etkiledi.


Çukur dizisinin konusu ne? Çukur senaryosu


İstanbul'un en belalı mahallerinden Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur'u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur'a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur'u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu" olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur'un ve Yamaç'ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç'ın Çukur'daki geleceği ve Sena'nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

Senaryosunu Gökhan Horzum, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün üstleniyor.

Çukur dizisi 42. bölüm fragman (Çukur dizisi Show TV yeni bölüm fragmanı)


Çukur dizisinin 41. bölümünün yayınlanmasının ardından Çukur dizisi hayranları yeni bölüm olan Çukur 42. bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Çukur 42. bölüm olan yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlandığında aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

Çukur dizisiyle ilgili gelişmeleri FutbolArena Aktüel sayfasından takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER