Çukur 29 Nisan son bölüm full tek parça İZLE (Çukur 63. bölüm tek parça İZLE) Çukur son bölüm İZLE (Çukur 29 Nisan son bölüm İZLE)

Çukur dizisi son bölüm olan Çukur 63. bölüm yayınlandı. Çukur son bölüm olan Çukur 63. bölüm özeti ve Çukur son bölüm olan Çukur 63. bölümünü full izlemek için bilmeniz gerekenler haberimizde. 

FutbolArena - Show TV'nin fenomen dizisi Çukur son bölümüyle ekranlara geldi. Çukur son bölüm olan Çukur 63. bölümünde yine büyük bir heyecan yaşandı. Çukur son bölüm olan Çukur 63. bölümünü kaçıranlar için Çukur son bölüm olan Çukur 63. bölüm özetini haberimizde derledik. Sezon finaline 5 bölüm kala Çukur'da heyecan artarken, Çukur son bölüm olan Çukur 63. bölümü izlemek için bilmeniz gereken detaylar haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Çukur dizisi 63. bölüm özeti 29 Nisan 2019 Pazartesi Show TV


Nejat'ın yolladığı çiçek sonrası Cumali yola koyuluyor. Yolda aklına Akşın gelen Cumali, Nejat'ın kardeşini rehin alıp abisini aramasını istiyor. Telefonda kendisinin Azrail'i olduğunu söyleyen Cumali ilk kardeşine sıkıyor. Nejat'ın tüm sevdiklerini tek tek indiren Cumali kadınlara dokunmuyor. Önce Nejat'ın akrabalarını öldüren Cumali daha sonra Nejat'ın kafasına silah dayıyor. Yamaç, Selim ve Karaca'nın, bırakılan siyah zarfı açmaya çekindiği, gözyaşlarına hakim olamayan Sultan'ın “Kim bu, kim! Niye bize bunu yapıyor; önce Sena sonra Akşın. Kabus gibi çöktü üzerimize!" diyerek isyan ettiği heyecan dolu tanıtımda çaresizce kahveye koşan Celasun'un korku dolu halleri izleyenleri derinden etkiliyor.


Çukur dizisi oyuncuları


Aras Bulut İynemli
Dilan Çiçek Deniz
Ercan Kesal
Perihan Savaş
Şenay Gürler
Ercan Kolçak
Rıza Kocaoğlu
Öner Erkan
Necip Memili
Erkan Avcı
Berkay Ateş
Kubilay Aka
Kadir Çernik
İrem Altuğ
Boncuk Yılmaz
Cem Uslu
Uğur Yıldıran
Aytaç Uşun
İlayda Alişan
Ece Yaşar
Mustafa Kırantepe

ÇUKUR DİZİSİ KÜNYE

YAPIM
Ay Yapım
YAPIMCI
Kerem Çatay, Pelin Diştaş Yaşaroğlu
YÖNETMEN
Sinan Öztürk, Özgür Sevimli
SENARYO
Gökhan Horzum

Çukur dizisi 63. bölüm izle SHOW TV 29 Nisan 2019 Pazartesi


Çukur dizisi son bölüm olan Çukur son 63. bölümünü kaçıranlar internet ortamında Çukur son bölüm izle, Çukur 63. bölüm izle, Çukur 29 Nisan son bölüm full izle, Çukur 29 Nisan 63. bölüm full izle, Çukur son bölüm full tek parça izle şeklinde arama yapmaya başladı. Çukur son bölüm olan Çukur 63. bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER