Çorum Belediyespor'un yeni teknik direktörü Mehmet Aurelio

TFF 3. Lig takımlarından Çorum Belediyespor'da teknik direktörlük görevine Mehmet Aurelio getirildi. 

FutbolArena - TFF 3. Lig takımlarından Çorum Belediyespor'da teknik direktörlük görevine getirilen, Milli Takım başta olmak üzere Trabzonspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları giyen Mehmet Aurelio düzenlenen törenle resmi imzayı attı. Çorum Belediyespor'un yeni teknik patronu olan Mehmet Aurelio, kendisini kırmızı-siyahlı kulübe bağlayan sözleşmeyi imzaladı.


Çorum Belediyespor Haberleri: Yeni Teknik Direktör Aurelio


Kulüp tesislerinde düzenlenen törende Çorum Belediyespor Kulübü Başkanı Fatih Özcan, göreve geldiği günden itibaren yaptıkları çalışmalardan kısaca bahsederek, Çorumspor'u 3 yıl içerisinde Spor Toto 1. Lig'e çıkarabilmek için ellerinden gelen tüm çaba ve özveriyi sergilediklerini söyledi.

Sezona Fahrettin Sayhan ile başladıklarını ancak yaşanan doku uyuşmazlığı nedeniyle yollarını ayırdıklarını dile getiren Özcan, "Bir doku uyuşmazlığı yaşadık, olmuyor. Saha sonuçları ile ilgili değil ayrılığımız. O heyecanı yakalayamadık. Şehre o coşkuyu veremedik. Bunlar futbolda var. Gayette normal. Şehir başarı bekliyor. Şehir büyük beklentiler içerisinde artık böyle bir tesise, şehre, stada böyle bir lig olmaz" dedi.(IHA)

Türkiye Alt Ligler Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER