Club Brugge - Galatasaray canlı izle, Club Brugge - Galatasaray şifresiz izle (Club Brugge - Galatasaray beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

Şampiyonlar Ligi'nde Club Brugge - Galatasaray maçı saat 19:55'te başlayacak. Club Brugge - Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçını beIN Sports yayınlayacak. Club Brugge - Galatasaray maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli olan bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray gruptaki ilk maçında deplasmanda Club Brugge ile karşılaşacak. Club Brugge - Galatasaray maçı saat 19:55'te başlayacak. Club Brugge - Galatasaray maçının 11'leri belli oldu. Club Brugge - Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı 11'leri belli oldu. Club Brugge - Galatasaray maçını beIN Sports yayınlayacak. Club Brugge - Galatasaray maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli detaylar haberimizde.

Club Brugge - Galatasaray maçı 11'leri


Club Brugge: Mignolet, Mata, Mitrovic, Deli, Ricca, Rits, Vanaken, Vormer, Diatta, Okereke, Bonaventure

Galatasaray: Muslera, Mariano, Marcao, Luyindama, Nagatomo, Nzonzi, Lemina, Seri, Feghouli, Babel, Falcao

Club Brugge - Galatasaray Şampiyonlar Ligi maç haberleri


Galatasaray'da sakatlığı bulunan Belhanda yerine Seri'yi oynatma kararı alan tecrübeli teknik adam Kasımpaşa karşılaşmasında maç eksiği nedeniyle 30.dakikada kenara gelen Lemina'yı ise bu kez hamle oyuncusu olarak kullanmayı düşünüyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yapılan son taktik idmanda orta sahada Nzonzi'nin partneri olarak Donk ile Ömer Bayram'ı değiştirerek as takımda oynattığı öğrenildi. Deneyimli teknik adamın ayrıca ilk 11'de orta sahada Lemina'yı yedek soyundurarak, Donk-Ömer ikilisinden birine yer vermeyi düşündüğü belirtildi.

Club Brugge - Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı istatistik haberleri


Club Brugge, UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına 2 ön elemeden geçerek geldi. İlk maçta berabere kaldığı Dinamo Kiev'i, sahasında mağlup ederek play-off'a kalan Club Brugge, ardından LASK Linz'i her iki maçta yenerek saf dışı bıraktı.

Club Brugge, Belçika Ligi'nde geride kalan 6 maçta ise mağlubiyet görmedi. 6 karşılaşmadan 4 galibiyet ve 2 beraberlik alan Club Brugge, 14 puanla 2. sıranın sahibi oldu. Hafta sonu Cercle Brugge'ü deplasmanda 2-0 yenen Club Brugge, bir önceki haftada zorlu Genk maçından 1-1 beraberlikle ayrıldı. Ligdeki ilk 3 maçını kazanan Club Brugge, son 3 maçta ise 1 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Club Brugge yeni sezonda transfer döneminin kapanmasının ardından 130 milyon avroluk kadro değerine ulaştı. Liverpool'dan kiralanan kaleci Simon Mignolet ve Galatasaray'dan alınan Mbaye Diagne sezonun en flaş transferleri olarak öne çıktı. Diagne kulübün en değerli 5 oyuncusu arasına girdi.

Club Brugge - Galatasaray maçı beIN Sports canlı yayın


Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray gruptaki ilk maçında deplasmanda Club Brugge'a konuk olacak. Club Brugge - Galatasaray maçı saat 19:55'te başlayacak. Club Brugge - Galatasaray maçını beIN Sports 1 yayınlayacak. Club Brugge - Galatasaray maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Club Brugge - Galatasaray canlı izle, Club Brugge - Galatasaray şifresiz izle, Club Brugge - Galatasaray bein sports izle, Club Brugge - Galatasaray bein sports canlı izle, Club Brugge - Galatasaray bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Club Brugge - Galatasaray maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli olan bilgilere aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

CANLI YAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER