Claudio Taffarel'den ayrılık açıklaması

Galatasaray'dan ayrılan Claudio Taffarel, GS TV'ye açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Galatasaray'da uzun yıllardır kaleci antrenörü olarak görev yapan Claudio Taffarel önemli açıklamalar yaptı. Sarı kırmızılı kulüple ileride yeniden yollarının kesişeceğini söyleyen Taffarel, "Gösterilen sevgiyi hiçbir zaman unutmayacağım. Umarım tekrar yollarımız kesişir" dedi.

"GERİ DÖNECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM"

"Futbolculuk kariyerimde buradan iyi ayrılmamıştım. Geri dönmeyeceğimi düşünmüştüm. Bugün de antrenör olarak ayrılıyorum. Bu kez başka duygularla ayrılıyorum. Öyle güzel duygularla ayrılıyorum ki geri döneceğimi düşünüyorum. Gösterilen sevgiyi hiçbir zaman unutmayacağım. Benim içimdeki Galatasaray ve taraftar sevgisi, onların bana duyduğu sevginin iki katı belki. Bunu kalbimde sonsuza kadar saklayacağım. Umarım tekrar yollarımız kesişir."

Sarı-kırmızılı takımda 5 yıl kaleci antrenörlüğü yapan Claudio Taffarel, şunları söyledi:

"Brezilya'dayken Fatih Terim beni aramış ve eşim Andrea 'Git bakalım bir dene, bakalım beğenecek misin' demişti. Kesinlikle bunun 5 yıl süreceğini düşünmemiştim. Hagi döneminde kısa bir süre kaleci antrenörlüğü yapmıştım ama o dönemde bu görevi sevmemiştim. Zor anlarda teknik adam olarak sahaya da çıktım. Kaleci antrenörüyüm ama ihtiyaç olduğunda sorumluluk almak gerekir. Dürüst olmak gerekirse teknik adamlığı da sevdiğimi söyleyebilirim."

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri