Çin'de flaş karar! Ligler Haziran'a ertelendi!

Çin Futbol Federasyonu ligleri Haziran'a erteleme kararı aldı. 

FutbolArena Dış Haberler - Koronavirüsün merkezi olan Çin'de salgın büyük oranda önlenirken, ülkede hayatın yeniden normale dönmeye başlamasıyla birlikte liglerin ne zaman başlayacağı konusunda henüz net bir tarih verilmedi. Daha önce Nisan ortası veya Mayıs'ın ilk haftasında başlaması planlanan lig, Haziran'a ertelendi.


Çin'de ligler ne zaman başlayacak?


Çin Futbol Federasyonu, Nisan ortası veya en geç Mayıs'ın ilk haftası yeniden başlaması planlanan ligi Haziran'a ertelendi. Birçok yabancı futbolcunun ülkeye gitmesinin yanı sıra, ülkeye sınırlarının kapanmasından dolayı birçok futbolcunun dönüşü geciktiği için Haziran'a ertelendi.

Çin Futbol Federasyonu bununla birlikte birçok probleme çözüm arıyor. Şu anda Çin Süper Ligi'nde yer alan fakat iflasını açıklayarak hisselerini ücretsiz olarak devredeceğini duyuran Tianjin kulübünün belirsizliğiyle birlikte alt lig takımlarının durumu ve alt liglerdeki formata dair kesin alınmış bir çözüm yok. Tianjin'in düşürülmesi halinde ikinci ligin kaç takım olacağı ve sistem hakkında belirsizlik devam ediyor.

Dünyadan Futbol Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER