Çin Ligi hangi kanalda yayınlanacak?

Saadettin Saran'ın kurduğu S Sport, Çin Futbol Ligi'ni yayınlayacak.

FutbolArena – Saran Group'un yeni kanalı S Sport yayın hayatına 18 Mart'ta başladı. Uluslararası birçok spor organizasyonunun yayın haklarını elinde bulunduran Saran Group, Çin Ligi'ni de Türk futbol izleyicisiyle buluşturacak.

S Sport frekans bilgileri - Nasıl izlenir? - Şifreli mi?


S Sport'ta Çin Ligi yayınları 1 Nisan'da başlayacak. Burak Yılmaz'ın formasını giydiği Beijing Guoan'ın maçları da S Sport ekranında olacak. S Sport, Digiturk'te 87. kanal, D-Smart'ta 78. kanal ve Turkcell TV Plus'ta 77. kanalda.

Saadettin Saran'dan S Sport açıklaması


Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Eski Fenerbahçe Yöneticisi Sadettin Saran, FutbolArena TV'ye verdiği özel röportajda yakında yayın hayatına başlayacak olan S Sport ile ilgili önemli bilgiler paylaştı.

3 yıllık maliyetinin yaklaşık 75 milyon Euro olduğu S Sport'ta birçok önemli organizasyon ekranlara gelecek.

"20 SENELİK HAYALİMDİ"

S Sport kanalının 20 yıllık bir hayali olduğunu belirten Sadettin Saran, "S Sport bizi son zamanlarda en çok heyecanlandıran projelerimizden biri. 6-9 ay öncesine kadar sadece bir hayaldi. Benim 20 senelik bir hayalimdi bu. Spor içeriğinde dünya genelinde önemli bir oyuncuyuz. Reklam pastasının malum sebeplerden düşmesi ve içeriğin fiyatlarının çok yükselmesi derken şartlara uyum sağladık. Ortaya büyük bir maliyet çıktı. 3 yıllık yatırım maliyeti neredeyse 75 milyon Euro. İnşallah bir aksilik olmazsa 3-4 gün içerisinde yayına çıkacağız." ifadelerini kullandı.

"DORTMUND HİSSELERİ ÇOK TEPKİ ÇEKTİ"

Saran, Dortmund hisselerini satma nedenini ise şöyle açıkladı. "Borussia Dortmund Almanya'nın değil, dünyanın en köklü kulüplerinden biri. Çok tepki çekti. Ben daha çok hisse almaya çalışırken müthiş bir resistance (direnç) ile karşılaştık. Biz de başka bir projeden gidelim, ayrılalım dedik. Yoksa ben devam ederdim ama o tecrübe zaten bize yeteri kadar şey kazandırdı.

Borussia Dortmund'a ilk maça gittiğimde o 81 bin kişilik statta duymayan kalmamıştır, kim bu Türk diye konuşmuşlardı. Çok farklı günlerdi o günler, bana çok şey kattığını düşünüyorum tecrübe olarak. O zamanlar bu gibi düşünceler yoktu ama şimdi kalkıp Çin'den gelen şirketler kulüpler satın alabiliyor"

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER