Chedjou'nun Karşıyaka maçı gol sevinci - Chedjou'nun 34 işareti ne anlama geliyor

Türkiye Kupası'nda Karşıyaka'ya 2 gol birden atan Aurelien Chedjou gollerden sonra bir eliyle 3, diğeri 4 işareti yapınca sosyal medya sallandı ve birçok iddia ortaya atıldı. 

FutbolArena Detay - Galatasaray Türkiye Kupası grup maçında Karşıyaka'yı 3-1 yendi. Bu maçta ilk 2 golü atan Aurelien Chedjou, gollerinden sonra bir eliyle 3, diğer eliyle 4 işaret yapması birçok iddiayı gündeme attı.

Chedjou'nun golden sonraki sevinci öncesinde Fenerbahçe'ye 4 ve 3 yıldız göndermesi olarak değerlendirilirken, daha sonra Volkan Pala ile yaşadığı olayların ardından 34 numaralı takım arkadaşına barış mesajı olarak yorumlandı. Yine başka bir iddiaya göre İstanbul'da yaşanan patlama sonrası hayatını kaybedenlere gönderilen bir mesajdı.

Chedjou'nun Karşıyaka maçı sonrası gol sevinci - Chedjou'nun Karşıyaka maçında yaptığı 34 işareti ne anlama geliyor?


Galatasaraylı futbolcu Chedjou Instgram hesabından yaptığı açıklamada Karşıyaka maçı sonrası gol sevinciyle ilgili şu ifadeleri kullandı:
Gol sevimcimde İstanbul'da yaşananları hatırlatmak icin 34 sayısını yaptım. Bu şehri ve bu insanları seviyorum. Daha önce dedigim gibi Türkiye'de ve tüm dünyada barış diliyorum. Herkese iyi geceler" ifadelerini kullandı.



Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri