Cenk Tosun, Fransa ve İzlanda maçlarında oynayacak mı? Everton'dan sakatlık açıklaması

Türkiye A Milli Takımı, EURO 2020 Elemeleri'nde oynanacak Fransa ve İzlanda maçı öncesi Cenk Tosun'u sakatlığa kurban verdi. Everton'dan Cenk Tosun'un sakatlığı hakkında resmi açıklama geldi.

FutbolArena - Cenk Tosun'un sakatlığındaki son durum için İngiltere Premier Lig ekibi Everton, bilgilendirme açıklaması yayınladı. Türkiye'nin EURO 2020 Elemeleri'nde oynayacağı Fransa ve İzlanda maçları öncesi Cenk Tosun'un durumu netlik kazandı. Türkiye A Milli Takımı'nın Fransa ve İzlanda ile oynayacağı maçlarda Cenk Tosun forma giyemeyecek.

Cenk Tosun'un sakatlığında son durum


Everton dizinden sakatlanan Cenk Tosun için ameliyata gerek duyulmadığını ancak milli futbolcunun 1 Temmuz'da başlayacak ilk idmanları kaçıracağını açıkladı. Cenk Tosun'un tedavisinin Everton sağlık personelleri tarafından yapılacağı ifade edildi.

Bu gelişmenin ardından Cenk Tosun'un Fransa ve İzlanda maçlarını kaçıracağı resmileşmiş oldu. Şenol Güneş yönetimindeki Türkiye A Milli Takımı, EURO 2020 Elemeleri'ndeki Fransa ve İzlanda maçlarına Cenk Tosun'dan yoksun çıkacak.

Türkiye - Fransa maçı ne zaman? İzlanda - Türkiye maçı ne zaman?


EURO 2020 Elemeleri'ne 2'de 2 yaparak başlayan Türkiye, Fransa ve İzlanda ile karşılaşacak. 8 Haziran'da Konya'da grubun en güçlü ekiplerinden Fransa'yı konuk edecek olan Milli Takımımız, 11 Haziran'da deplasmanda İzlanda ile mücadele edecek.

Son dakika Milli Takım Haberleri FutbolArena'da.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER