Cebelitarık 0-3 Türkiye maç özeti ve golleri (İZLE)

A Milli Takımımız, Dünya Kupası Elemelerinde Cebelitarık ile deplasmanda oynadığı müsabakada ikinci yarıdaki golleriyle sahadan galip ayrıldı. 

FutbolArena - Dünya Kupası Elemelerinde A Milli Takımımız deplasmanda Cebelitarık ile karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta Karadağ ile 2-2 berabere kalarak önemli bir avantajı yitiren milli takımımız deplasmanda Cebelitarık'a konuk oldu. Cebelitarık karşısında maçın 4. dakikasında Enes Ünal ile penaltı kaçırdık ve ilk yarı golsüz berabere bitti. Cebelitarık - Türkiye maç özeti ve golleri haberimizde.

MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

Efecan Karaca: Stres yapmadık. Özgüvenli bir şekilde oynadık. Biz iyi bir takımız. Şimdi Hollanda'ya moralli bir şekilde gidiyoruz. Bütün Türkiye dualarını eksik etmesin. Hollanda maçında da iyi bir sonuçla ülkemize dönmek istiyoruz.

Halil Dervişoğlu: "Rakibin savunma yapacağını biliyorduk. Ara paslar ve savunma arkası koşularla skoru gitmeyi hedefledik. İkinci yarıda da bu şekilde golleri bulduk. Kazandık, mutluyuz. Hollanda zor bir rakip. Ancak takım olarak konsantre olacağız. İnşallah Hollanda'yı da yenip grupta liderliğimizi sürdüreceğiz

Rıdvan Yılmaz: Milli takımda ilk resmi maçım. Galip geldiğimiz için mutluyum. Şimdi Hollanda maçı var önümüzde. Onlar için de, bizim için de zor bir maç olacak. İnşallah kazanan taraf biz oluruz. Bu karşılaşma bize motivasyon oldu

Kenan Karaman: "Zor maç olacağını biliyorduk. Buraya gelen takımlar da çoğunlukla zorlandı. Suni çim zor bir zemin. İkinci yarı yarı oyunu genişletip rakip arkasına koşuları arttırdık. Hollanda maçına da iyi hazırlanacağız."

Cebelitarık - Türkiye maç özeti ve golleri


Maçın 2. dakikasında Efecan'ın yerde kalmasıyla birlikte penaltı kazandık. Topun başına geçen Enes Ünal'ın penaltısını Cebelitarık kalaecisi Coleing kurtardı. Maçın ikinci yarısında A Milli Takımımız rakip kalede pozisyon üretmekte zorlandı ve devre golsüz berabere bitti. İkinci yarıda teknik direktör Şenol Güneş üç oyuncu değişikliği yaptı. Kenan Karaman, Hakan Çalhanoğlu ve Halil Dervişoğlu oyuna girdi. Hakan Çalhanoğlu, 20 dakikada Cebelitarık savunmasının kilidini 1 gol 1 asistlik performansla açtı. 54. dakikada Halil Dervişoğlu, 65. dakikada Hakan Çalhanoğlu'nun golleriyle 2-0 öne geçtik. 83. dakikada Kenan Karaman, skoru 3-0 yaptı.

A Milli Takımımız grupta bundan sonraki maçında 7 Eylül'de deplasmanda Hollanda ile karşı karşıya gelcek. Grupta liderliğini sürdüren A Millİ Takımımız, Hollanda karşısında kritik bir müsabakaya oynayacak.

GOLLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER