Çaykur Rizespor - Alanyaspor beIN Sports canlı şifresiz izle (Rize Alanya CANLI)

Çaykur Rizespor - Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 16. hafta maçında karşılaşacak. Çaykur Rizespor - Alanyaspor maçı şifresiz olarak canlı nasıl izlenir sorusunun cevabı haberimizde.

Çaykur Rizespor - Alanyaspor beIN Sports şifresiz izle! Süper Lig'de Çaykur Rizespor - Alanyaspor, Bornova İlçe Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Çaykur Rizespor - Alanyaspor maçını izlemek isteyen futbolseverler için tüm detayları bir araya getirdik. Çaykur Rizespor - Alanyaspor canlı izle seçeneği var mı? Çaykur Rizespor - Alanyaspor maçını şifresiz izlemenin yolları var mı? Tüm soruların yanıtları haberimizde.

Spor Toto Süper Lig 16. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor ile Alanyaspor karşı karşıya gelecek. Ev sahibi ekip 11 puanla ligin son sırasında yer alırken Aytemiz Alanyaspor ise 16 puanla 14. basamakta yer alıyor.


Çaykur Rizespor - Alanyaspor eksik ve cezalı oyuncular


Çaykur Rizespor'da Arman Traore, Musa Çağıran, Mustafa Saymak, Ali Çamdalı kesin olarak forma giyemeyecek. Orhan Ovacıklı'nın kart cezası bulunuyor. Ali Çamdalı ve Mehmet Uslu'nun durumu ise maç saatinde belli olacak. Aytemiz Alanyaspor'da ise Djalma Campos, Baiano, Barış Başdaş, Serge Mbilla Etame ve Kaan Kanak forma giyemeyecek. Isaac Sackey de kart cezalısı konumunda.

Çaykur Rizespor - Alanyaspor muhtemel 11'ler


Çaykur Rizespor: Gökhan, Brabec, Saadane, Mehmet, Koray, Abdullah, Robin, Boldrin, Umar, Samudio, Muriqi

Alanyaspor: Haydar, Baiano, Tzavellas, Nsakala, Sackey, Efecan, Fernandes, Maniatis, Ceyhun, Djalma, Cisse

Çaykur Rizespor - Alanyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?


Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Çaykur Rizespor ile Alanyaspor mücadele edecek. Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanacak 15 Aralık Cumartesi günü bugün saat 13:30'da karşı karşıya gelecek. Mücadele beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.


Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

beIN Sports şifresiz canlı izlenir mi?


Spor Toto Süper Lig maçlarının yayın hakkını elinde bulunduran Digitürk'ün spor kanalları olan beIN Sports'tan yayınlanan karşılaşmaları şifresiz izleyebilme konusunda futbolseverler birçok arama yapmakta. beIN Sports'u izleyebilmek için öncelikle Digitürk abonesi olmak ve ardından beIN Sports kanallarının dahil olduğu bir spor paketi satın alınmak gerekiyor. beIN Sports kanalını canlı ve şifresiz izleyebilmek bu nedenle mümkün değil.

Çaykur Rizespor - Alanyaspor maçını beIN Sports Connect ve Digitürk Play'den de izleyebilmeniz mümkün.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER