Çarpışma 24. bölüm full izle (Show Tv Çarpışma son bölüm izle)

Show TVde yayınlanan Çarpışma dizisi 24. bölümüyle ekranlara geldi. Çarpışma son bölüm olan Çarpışma 24. bölümünü kaçıranlar için Çarpışma son bölüm olan Çarpışma 24. bölüm özeti ve Çarpışma son bölüm olan Çarpışma 24. bölümü full tek parça izlemek için gerekli detaylar haberimizde.

Kadir Adalı, karısı ve kızını bir terör eyleminde kaybetmiştir. Olanlar yüzünden büyük bir suçluluk duymaktadır ve çok acı çekmektedir. Acıdan yaşamdan vazgeçme noktasına gelen Kadir, sebep olduğu araba kazasıyla farkında olmadan hayatının bütün akışını değiştirecektir. Kazaya dört araba, dört hayat, dört insan karışır. Çarpışma final bölümü izle. Çarpışma 24. bölüm izle. Çarpışma son bölüm izle seçenekleri haberimizde.


Show Tv izle: Çarpışma final bölümü izle, Çarpışma 24. bölüm izle


ÇARPIŞMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Çarpışma 23. Bölümünde; Kadir'in tetiği çekmekte tereddüt ettiğini gören Veli, yaptığı kötülükleri bir bir hatırlatarak kendisini öldürmesi için Kadir'i kışkırtır. Bu sırada Zeynep için zaman gittikçe daralmakta ve geçen her bir saniye onu ölüme bir adım daha yaklaştırmaktadır. Kadir, kontrolünü tamamen kaybetmek üzeredir ki son anda Zeynep'e ulaşabileceği bir yol açılır. Cansız, Zeynep'in yerini söylemese de, Kadir'i onun yanına götürmeyi kabul eder. Hızla yola çıkarlar ve Zeynep'in yanına gelirler. Cansız, imha edilmesi öylesine zor bir bomba düzeneği hazırlamıştır ki, Zeynep'ten sonra Kadir de Cansız'ın ölüm tuzağının içine düşer.

Kadir ve Zeynep'in kurtulmaları artık tamamen şansa ve mucizelere bağlıdır. Veli, kaçma planları yapan Cansız'ı öldürmek için harekete geçer ve pusuya yatar. Beklediği fırsatı da yakalar ve Cansız'ın üzerine mermi yağdırır.

Diğer yanda Cemre cezaevine gider ve Demir'le yüzleşir. Kerem, Cemre'nin yine en büyük destekçisidir. Veli, İstanbul'dan ayrılmaya karar verir ve şehirle vedalaşmaya başlar. Ancak hiç beklemediği bir anda, hiç beklemediği birinden bir mesaj alır. Kan akacak, canlar yanacak ve ölüm kapıyı bir kez daha çalacaktır. Çarpışma son bölümü hd tek parça olarak sizlerle, iyi seyirler.



Çarpışma dizisi konusu (Show TV Çarpışma)


Baş komiser Kadir eşini ve kızını bir terör eyleminde kaybetmiştir acılı bir adamdır çok acı çeken Kadir artık yaşamayı istemez ve hayatını bir araba kazasıyla bitirmek ister; ancak bu kazaya dört araba karışır. bu dört arabada dört farklı hayat dört farklı insan vardır. Kazaya karışan Zeynep Kadir'in yetimhaneden aşık olduğu kızdır ve Kadir bankacı olan Zeynep'e yeniden aşık olarak hayat tutunur. Zeynep ise kocası Galip yüzünden kızı Aylin'e kavuşamayan bir annedir; Zeynep Kadir sayesinde kızına kavuşacaktır. kazaya karışan Kerem ve Cemre ise daha sonra bir birlerine ölümüne aşık olacak iki farklı gençtir. Cemre babası gibi başarılı bir avukatken Kerem ise hapisten yeni çıkmış fakir ve kimsesiz bir adamdır.

Çarpışma dizisi oyuncuları


Kıvanç Tatlıtuğ
Elçin Sangu
Onur Saylak
Melisa Aslı Pamuk
Alperen Duymaz
Rojda Demirer
Merve Çağıran
Hakan Kürtaj
Erkan Can
Ali Sürmeli

ÇARPIŞMA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER