Çarpışma 16. bölüm canlı izle (Show Tv Çarpışma izle)

Kıvanç Tatlıtuğ'un baş rolünü oynadığı Çarpışma dizisinin 16. bölümü bu akşam gösterime girdi. Çarpışma 16. bölümü izleme rehberi haberimizde.

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma'nın 16. bölümü bu akşam yayınlandı. Çarpışma 16. bölüm saat 20:00'da başladı ve büyük heyecana sahne oldu. Çarpışma dizisi severler dizinin yeni bölümü full bir şekilde izlemek için internet ortamında Çarpışma yeni bölüm izle, Çarpışma 16. bölüm izle, Çarpışma son bölüm izle aramaları gerçekleştirmeye başladı.


Show TV Çarpışma dizisi 16. bölüm izle


15. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çarpışma 15. Bölümünde; Cansız pusunun, Kadir de Cansız'ın kokusunu almıştır. Kadir'in karşısında bir çakal, Cansız'ın karşısında bir kurt vardır. Silahlar çekilir, kurt ile çakalın ölüm oyunu başlar. Veli de, olan biten her şeyi gizlendiği köşeden ve gergin bir halde izlemekte, Kadir ile Cansız'ın birbirlerini öldürmelerini sabırsızlıkla beklemektedir. Zira planının tutmaması, Cansız'ın usturasının boğazına dayanması demektir. Zeynep, Veli'nin ölüm korkusunu daha da perçinleyecek bir hamle yapar. Diğer yanda Kerem, cinayet şube polislerince gözaltına alınır ve emniyete getirilir. Kadir, Kerem'in gözaltına alındığı haberini yaralı halde getirildiği hastanede alır. Kadir ile Kerem'in avukatlığını üstlenen Cemre, Kerem'i kurtarmak, Selim de Kerem'i cezaevinden hiç çıkarmamak için Veli'yle güç birliği yapar. Bu zor günlerinde Kerem'i, Cemre ve ona olan büyük sevgisi ayakta tutacak, Cemre'ye de Zeynep destek olacaktır. Öte yandan Kadir, yeni bir para transferi yapılacağı bilgisini alır ve büyük bir operasyon düzenler. İşin içinde Veli ve Adem de vardır. Zeynep de Kadir'e, Selim'in ipini çekebilecek belgeler verir. Artık tehlike çanları Selim için de çalmaktadır. Üstüne üstelik Selim'in karşısında, hiç tahmin edemeyeceği kadar güçlü bir de ittifak vardır.

Show Tv Çarpışma dizisi 16. bölüm full izle


Çarpışma dizisi Kıvanç Tatlıtuğ kaç yaşında, boyu kaç?


Kıvanç Tatlıtuğ (27 Ekim 1983, Adana), Türk oyuncu ve eski manken.Edirneli bir anne ile Boşnak kökenli Adanalı bir babadan dünyaya gelmiştir. 2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştur.İlk olarak Gümüş adlı dizide canlandırdığı Mehmet karakterini canlandıran Tatlıtuğ, ardından Menekşe ile Halil adlı dizide Halil karakterini canlandırmıştır. Ardından Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde oynamıştır. Behlül karakterini canlandırdığı dizide, başrolü Beren Saat ile paylaştı.


Çarpışma dizisi oyuncuları


Kıvanç Tatlıtuğ
Kadir Adalı

Elçin Sangu
Zeynep Tunç

Onur Saylak
Veli Cevher

Melisa Aslı Pamuk
Cemre Gür

Alperen Duymaz
Kerem Korkmaz

Mustafa Uğurlu
Selim

Rojda Demirer
Belma

Merve Çağıran
Meral

Hakan Kurtaş
Demir

İsmail Demirci
Galip

Erkan Can
Haydar

Çarpışma 17. bölüm fragmanı çıktı mı? Çarpışma yeni bölüm fragmanı


Show TV'de Çarpışma dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak yeni bölümden kısa bir süre sonra Show TV ekranlarında ve dizinin Youtube kanalında gösterileceği tahmin ediliyor. Çarpışma dizisinin yeni bölüm fragmanının önümüzdeki 3-4 gün içinde yayınlanması bekleniyor. Çarpışma dizisi 17. bölüm fragmanı dizinin fanatikleri tarafından merakla bekleniyor.

Son dakika Aktüel Haberler FutbolArena'da.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER