Canlı şifresiz maç izle, canlı maç sonuçları (Süper Lig, İngiltere, İtalya, İspanya, Almanya, TFF 1. Lig)

Canlı şifresiz maç izlemek isteyen futbolseverlerin yaptığı Süper Lig canlı, Premier Lig canlı, İspanya Ligi canlı izle aramalarının yanıtlaırnı hazırladık.

Canlı maç izle, şifresiz maç izle, Süper Lig canlı şifresiz izle, İngiltere Premier Lig canlı izle, İspanya La Liga canlı, İtalya Ligi canlı izle, Almanay Ligi canlı, Frans aLigi canlı izle, şifresiz maç izleme yolları gibi aramalar yapan futbolseverler için 1 Aralık 2019 Pazar günü programından canlı maçları sizler için hazırladık. Avrupa liglerinde oynanacak maçlarla birlikte Süper Lig ve TFF 1. Lig canlı maç sonuçları da haberimizde yer alıyor.

Canlı maçlar 1 Aralık 2019 (Canlı şifresiz beIN Sports, S Sport İZLE)

Süper Lig'in 12. haftasında oynanacak maçlarla birlikte TFF 1. Lig'de de heyecan devam ediyor. Öte yandan Avrupa Liglerinde de birbirinden keyifli karşılaşmalar futbolseverleri bekliyor. İngiltere Premier Lig, İtalya Ligi, İspanya Ligi, Almanya Ligi ve Fransa Ligi'nde maçlar oynanacak.

1 ARALIK 2019 PAZAR CANLI MAÇLAR

14:00 Sevilla Leganes BİLYONER
14:00 Gazişehir FK - Denizlispor beIN 1
14:30 Juventus - Sassuolo beIN 4
16:30 Başakşehir - Antalyaspor beIN 2
17:00 Parma - Milan beIN 3
17:00 Inter - Spal beIN 4
17:00 Wolves - Sheffield Utd TRT Spor
17:00 Norwich - Arsenal S Sport
17:30 Gladbach - Freiburg BİLYONER
19:00 Trabzonspor - Galatasaray beIN 1
19:30 Leicester - Everton TRT Spor
20:00 Napoli - Bologna beIN 3
20:00 Wolfsburg - Bremen BİLYONER
23:00 Monaco - PSG beIN 4
23:00 Atletico Madrid - Barcelona BİLYONER
23:00 Gil Vicente - Sporting Lizbon BİLYONER

CANLI SKOR, CANLI MAÇ SONUÇLARI

Bilyoner'de yayınlanan canlı maçlar nasıl izlenir?


Bilyoner.com'da Avrupa'nın önde gelen ligleriyle birlikte birçok alt lig maçlarını canlı yayınla izleyebilirsiniz. Üstelik maçları izlemek için kupon yapma şartı da bulunmuyor. Bilyoner'de yayınlanan maçları izleyebilmek için Bilyoner.com'a üye olmak gerekiyor. Bilyoner üzerinden uygulamayı telefonlarınıza indirerek maçları canlı olarak izleyebilirsiniz.

BİLYONER'DE CANLI MAÇ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Süper Lig canlı izle, Süper Lig beIN Sports canlı şifresiz izleme var mı?


beIN Sports kanallarına erişmek için öncelikle Digitürk abonesi olmak zorunlu. Digitürk abonesi olduktan sonra beIN Sports kanallarının dahil olduğu Spor paketini aylık bir ücret karşılığında almak gerekiyor. Ardından başta Süper Lig olmak üzere Avrupa'nın tüm liglerinden maçları ve Şampiyonlar Ligi ile UEFA Avrupa Ligi gibi organizasyonları da izleyebilirsiniz.

SÜPER LİG CANLI İZLE

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER