Canlı maçlar, canlı maç sonucu, canlı şifresiz maç izle (Canlı maç skorları 19 Ocak 2018)

Canlı maç sonuçlarını takip etmek ve canlı maç izlemek isteyenler için günün canlı maçlarını sizler için hazırladık. Süper Lig, Premier Lig, İtalya Ligi, İspanya Ligi ve Fransa Liglerinde canlı maçlar oynanacak. Canlı maç izlemek için haberimizi takip edebilirsiniz.

Canlı maç izle, canlı maç sonucu, canlı yayın maç, canlı maçlar izle, canlı şifresiz maç izle, Canlı maçlar yayın akışı, canlı izle maç, şifresiz maç izle, şifresiz canlı maç izle gibi aramaların yanıtları haberimizde. Spor Toto Süper Lig ile birlikte İngiltere, Fransa, Almanya, İtalya ve İspanya liglerinde karşılaşmalar oynanacak.

Süper Lig canlı maçlar, cnalı maç izle, canlı maç sonuçları (Canlı maçlar 19 Ocak 2018 Cumartesi)


Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında oynanacak maçlarla birlikte heyecan devam edecek. İngiltere Premier Lig maçlarıyla birlikte İtalya, İspanya, Almanya ve Fransa liglerinde de canlı karşılaşmalarla heyecan devam edecek.

CANLI MAÇ SKORLARI, CANLI MAÇ SONUCU

Süper Lig'de günün maçları

13.30 Yeni Malatyaspor - Göztepe
13.30 BB Erzurumspor - Atiker Konyaspor
16.00 Antalyaspor - Kayserispor
19.00 Galatasaray - Ankaragücü

Premier Lig'de günün maçları

15.30 Wolverhampton - Leicester City
18.00 Liverpool - Crystal Palace
18.00 Watford - Burnley
18.00 Newcastle United - Cardiff
18.00 Manchester United - Brighton
18.00 Bournemouth - West Ham United
20.30 Arsenal - Chelsea

CANLI MAÇLAR LİSTESİ


beIN Sports canlı izle, S Sport canlı şifresiz izle


Süper Lig ile birlikte Avrupa liglerinde de bugün oynanacak canlı maçların birçoğu beIN Sports ve S Sport ekranlarından yayınlanacak. beIN Sports ve S Sport'u canlı izlemek için Digitürk abonesi olmak gerekiyor. Ardından Spor Ekstra paketi satın alarak ilgili kanalları izleyebilirsiniz. Aynı zamanda beIN Sports ve S Sport'u beIN Connect ve DigiPlay üyelikleri alarak da mobil ve masa üstü bilgisayarlardan canlı olarak maçları izleyebilirsiniz.

BEIN SPORTS CANLI İZLE

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER