Canlı maç izle, canlı şifresiz maçlar (beIN Sports, S Sport canlı yayın 20 Ekim 2019)

Canlı şifresiz maç izlemek isteyen futbolseverler için haberimizde yer alan canlı şifresiz maç izleme seçeneklerine göz atabilirsiniz.

Canlı şifresiz maç izlemek isteyen futbolseverler için 20 Ekim Pazar günü yayınlanacak maçların listesini hazırladık. Süper Lig ve Avrupa liglerinde oynanacak canlı maçlar arasında izlemek istediğiniz maçın başlama saati ve yayınlanacağı kanalı haberimizden öğrenebilirsiniz. Canlı maç izle, şifresiz maç izle gibi aramaların yanıtları burada.

Canlı şifresiz maç izle, Süper Lig, Premier Lig, İtalya Ligi, İspanya Ligi, Almanya Ligi canlı yayın (20 Ekim 2019)


Süper Lig'de bugün Kayserispor ile Kasımpaşa arasında oynanacak maçla birlikte heyecan başlayacak. Ardından Alanyaspor - Rizespor ve günün sonunda da Denizlispor - Fenerbahçe maçları oynanacak. Avrupa'da ise özellikle İngiltere Premier Lig'de Manchester United - Liverpool derbisi oynanacak. İtalya, Almanya ve İspanya liglerinde de heyecan devam ediyor.

20 EKİM 2019 CANLI MAÇLAR

14:00 Kayserispor - Kasımpaşa beIN 1
16:00 Sampdoria - Roma BİLYONER
16:00 Bordeaux - St. Etienne BİLYONER
16:30 Alanyaspor - Rizespor beIN 2
18:00 Monaco - Rennes BİLYONER
18:30 Manchester Utd. - Liverpool S Sport
19:00 Denizlispor - Fenerbahçe beIN 1
19:00 Hoffenheim - Schalke BİLYONER
21:45 Milan - Lecce BİLYONER
22:00 Marsilya - Strasbourg BİLYONER
22:00 Sevilla - Levante BİLYONER

Bilyoner'de yayınlanan maçlar nasıl izlenir?


Bilyoner.com'da Avrupa'nın öne çıkan karşılaşmalarının canlı yayınları şifresiz olarak futbolseverlerle buluşuyor. Bilyoner'de yayınlanan maçları izleyebilmek için Bilyoner.com'a üye olmak gerekiyor. Bilyoner'in uygulamasını App Store ve Play Store'dan indirerek de Bilyoner'de yayınlanan canlı maçları izleyebilirsiniz.

BİLYONER'DE YAYINLANAN MAÇLAR İÇİN TIKLA

beIN Sports Süper Lig maçları İZLE (Süper Lig canlı şifresiz yayın)


Süper Lig maçlarının yayın haklarını elinde bulunduran beIN Sports'u izleyebilmek için Digitürk abonesi olmanız gerekiyor. Ardından beIN Sports kanallarının içerisinde yer aldığı spor paketlerini satın almalısınız. beIN Sports kanallarını ayrıca Digiplay ve beIN Connect üzerinden üyelikler alarak da izleyebilirsiniz.

CANLI SKOR VE MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLA


S Sport canlı izle, S Sport şifresiz yayın (Premier Lig canlı şifresiz İZLE)


İngiltere Premier Lig'in 6. haftasında oynanacak Tottenham Liverpool maçını canlı izlemek isteyenler Digitürk platformu içerisinde şifreli olarak yayın yapan S Sport kanalını takip edebilirler. Tottenham Liverpool şifresiz canlı yayını bulunmamaktadır. Tottenham Liverpool canlı izle seçeneği ayrıca Digitürk Play ve beIN Connect aracılığıyla da takip edilebilirsiniz.

S SPORT CANLI ŞİFRESİZ İZLE

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER