Caner Erkin transfer süreciyle ilgili merak edilenleri yanıtladı

Beşiktaş'ın yeni yıldızı Caner Erkin, transferiyle ilgili merak edilen soruları yanıtladı. 

FutbolArena - Beşiktaş'ın yeni transferi Caner Erkin, NTV Spor'a verdiği röportajda transfer ve Inter'den ayrılık sürecine dair birçok konuya açıklık getirdi.

"BEN YANLIŞ BİR ŞEY YAPMADIM"

"Beşiktaş beni daha çok istedi. Bana saygı duydular ve bu herşeyden önemli. Futbolcu için de hem hocanın, hem yönetimin, hem de başkanın istemesi çok önemli. Camia ve taraftar olarak da beni istediler. Spekülasyonlar oldu. Oluyor da... Ben 6 yılımı Fenerbahçe'ye verdim. Futbol hayatıma hala devam ediyorum. Avrupa'ya gittim ama bazı Fenerbahçe taraftarları çok büyük tepkiler gösterdi. Instagram'dan fotoğrafı sil dediler. Netice itibariyle ne aileme, ne evleneceğim kişiye, ne kendime, ne de hiç kimseye laf ettirmek istemem. Ben yanlış bir şey yapmadım. Ben profesyonel futbolcuyum. Instagramdan fotoğrafları sildim diye Fenerbahçe'de oynamışlığımı hiçbir zaman silemem. Aynı şekilde Galatasaray'da da."

"AZİZ YILDIRIM'IN DÖNEMEZ AÇIKLAMASINA RAĞMEN TEPKİ GÖRDÜM."

Caner Erkin, Inter'den ayrıldıktan sonra Fenerbahçe veya Galatasaray'dan teklif geldi mi sorusuna, "Görüşme olmuştu ama bunu zaten başkan da açıkladı. Tam olarak ne dediğini hatırlamıyorum ama "Caner'in buraya gelme ihtimali sıfır." şeklinde bir keilme kullandı. Başkan bunu söylemesine rağmen ben bazı Fenerbahçe taraftarlarından tepki gördüm. Genellemek istemiyorum. Çünkü Fenerbahçe taraftarları arasında çok düzgün insanlar var ama vicdansızlar da var. Yıllarım orada geçti. Başkanın dediği de, kulübün dediği de ortada. Beşiktaş beni çok istedi. Tabi ki Beşiktaş'ta oynayacağım. Mutlu olacağım yerde futbol hayatıma devam edeceğim. Camia beni kucakladı. Taraftar kucakladı. Ben de onlar için, Beşiktaş kulübü için her şeyimi vermeye hazırım."

"İNŞALLAH FUTBOLU BEŞİKTAŞ'TA BIRAKMAK NASİP OLUR."

"Şu an ilk planım Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşamak. Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı olmak ve gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Orası farklı bir kulvar. Ben futbol hayatımı Beşiktaş'ta sürdürmek istiyorum. İnşallah burada bırakmao nasip olur. Sonuçta artık çok yaşlı bir oyuncu değilim. 28 yaşındayım. Genç bir oyuncuyum ama elimden geldiği kadar Beşiktaş için her şeyimi vereceğim. Taraftarımız, camiamız ve başkanımız isterse seve seve burada kalacağım. Beni direkt içlerine aldılar. Onlara çok teşekkür ediyorum. Hiç yabancılık çekmedim. Beşiktaş camiasında herkes beni çok iyi karşıladı."

INTER'DE AYRILIK SÜRECİ

Caner Erkin, Inter'den ayrılık sürecini ise şu şekilde anlattı: "Ben de Avrupa'da oynamak istiyordum. Bunu gerçekleştirmiştim. Daha önce Rusya'da, CSKA Moskova'da forma giymedim. Inter beni 2-3 senedir istiyordu. Mancini de isteyince bu sene nasip oldu. Gittiğimde mutluydum. Ancak Mancini görevi bıraktı ve sonra Frank De Boer geldi. Daha antrenmana çıkmadan 3-5 gün geçti ve "Seninle çalışmak istemiyorum." dedi. Sonuçta biz profesyonel futbolcularız. Nedenini anlayamadım ama. Ön yargılı bir düşünceydi bana göre. Kariyerim ortada. Genç bir oyuncu değilim. Ben de De Boer'in kararına saygı duydum. Futbolda böyle şeyler var ama kötü bir süreç." dedi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri