Caner Erkin takımdan ayrılacak mı? - Fenerbahçe Transfer Haberleri

Sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Caner Erkin'in İtalya'ya transfer iddiaları her geçen gün artıyor.

Fenerbahçe Transfer Haberleri - Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak "oyuncuyu İtalya dışında isteyen 4-5 kulüp daha var. Fenerbahçe ile görüşmeden bir adım atmayacağız" dedi.


Caner Erkin, Fenerbahçe ile sözleşme yenileyecek mi?


Sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Caner Erkin'in İtalya'ya transfer iddiaları her geçen gün artıyor. Hatta İtalyan basınına göre Inter oyuncuyla anlaştı ve imzayı attı.

Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak iddiaları yalanladı.

Altıparmak, "Biz uzun süredir aynı şeyi söylüyoruz. Fenerbahçe ile konuşmadan hiç bir kulüple anlaşmamız söz konusu değil" dedi.


Caner Erkin'i hangi takımlar istiyor?


Altıparmak, Inter'den teklif var mı sorusuna " İtalya ve Avrupa'nın başka ülkelerinden 4-5 takım arayıp Caner'in durumunu sordu. Ancak biz arayan herkese aynı şeyi söyledik. Fenerbahçe ile görüşmeden olumlu ya da olumsuz bir yanıt veremeyiz. Fenerbahçe kulübüyle görüştükten sonra kararımız vereceğiz" diye konuştu.

2 sezon önce Fenerbahçe ile kontrat uzatan Caner Erkin, sarı - larcivertli kulüpten yıllık yaklaşık 2 milyon Euro kazanıyor.


Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri