Mutlu Topçu'dan Konyaspor mağlubiyetine Fenerbahçe savunması - Bursaspor Haberleri

Mutlu Topçu'nun Konyaspor - Bursaspor maç sonu açıklaması haberimizde.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de 26. hafta maçında Atiker Konyaspor sahasında Bursaspor'u ağırladığı maçtan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Mutlu Topçu'nun Konyaspor - Bursaspor maç sonu açıklaması


İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre maç sonu basın toplantısı düzenleyen Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, "Konyaspor, geçen hafta Fenerbahçe'yi yendi. İkinci yarıda 3 tane yüzde yüzlük pozisyon bulduk ama değerlendiremedik." savunmasını yaptı.

Mutlu Topçu açıklamasında, "Konyaspor'a baktığımız zaman milli takım arasından önce Fenerbahçe'yi yenen bir takım. Konyaspor çok disipline ve birlikte oynayan ciddi ekiplerden bir tanesi. Biz milli takım arasında hazırlık dönemini çok iyi geçirdiğimiz kanaatindeyim. Oyuna çok şanssız bir şekilde başladık ama oyunun devamında oyunu kenarlara yayan, yapacağı ortalarla neticeyi değiştirecek bir takım hüviyetimiz vardı. İkinci yarıda bu pozisyonları bulduk. 3 tane yüzde yüzlük pozisyonumuz var. Bilmiyorum Konyaspor'a karşı sahasında bu kadar pozisyon bulan başka bir takım var mı? Ama futbolun gerçeği bu. 11 tane korner atmanız, 35-40 tane orta yapmanız bir şey ifade ediyor mu? Türk futbolunda bilemiyorum ne ifade ettiğini, herkes tabelaya bakıyor, tabelada 2-0 mağlubuz. Konyaspor'u tebrik ediyorum. Bu oynadığımız oyunu iç sahada gerçekleştirebilirsek, Karabükspor karşılaşması için çok pozitif yansıyacağını düşünüyorum" dedi.

KONYASPOR CEPHESİNDEN HAKEME TEPKİ

Maç sonu hakem Ali Palabıyık'ı da eleştiren Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Ülkenin gelecekte önemli hakemlerin bir tanesi. Ancak ikinci yarı biraz rengini kaçırdı. Net hatalar vardı. Bu net hataların bizim aleyhimize olması ve bunu kazandığımız maçın ardından söylemek daha uygun. Bazen bırakın takımlar kendi aralarında oynasın cebellesin ne yaparsa yapsın. Bir hata yüzde yüz gol pozisyonu... Diğer taraftan Meha sarı kart görüyor, çok temiz topa çıkıyor. Hemen maçın başında Sivok ile Jonsson pozisyonu var. Direk dirsek var, burada zoraki faul var, kart yok. Öbür tarafta temiz bir pozisyon var, kart var. Buradaki kart ne? Buradaki standart ne? Bunu anlamak mümkün değil. Bunu da uyarı olarak söyleyelim en azından" ifadelerini kullandı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Bursaspor Son Dakika Haberleri