Bursasporlu futbolcular gözyaşlarına boğuldu

FutbolArena - Bursaspor, Spor Toto Süper Lig 34. haftasında Trabzonspor deplasmanında kümede kalma yolunda çıktığı hayati maçta sahadan 2-1 galip ayrılarak kümede kalmayı başardı. 

1
Spor Toto Süper Lig 34. haftasında Bursaspor deplasmanında Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Ligin son haftasına Rizespor’un 2 puan önünde gelen yeşil beyazlılar, rakipleri Rizespor’un kazanması halinde mutlak 3 puan parolasıyla sahaya çıktı.
2
Özellikle ilk yarıda etkili futbol oynayan ve birçok pozisyondan yararlanamayan Bursaspor son vuruşlarda başarılı olamadı. Ancak yeşil beyazlılar ikinci yarıda yenik duruma düşmesine rağmen Jorquera ve Batalla’nın golleriyle 2-1 galip gelerek kümede kalmayı başardı.

3
Bursasporlu futbolcular Trabzonspor maçının bitiş düdüğüyle birlikte saha içinde oldukları yerde kaldı ve herkes birbirine sarılarak mutluluktan sevinç gözyaşları döküldü.

4
Bursaspor İkinci Başkanı Ali Ademoğlu maçın ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:
5
"Ne diyelim? Selamın aleyküm diyelim önce. Bugünlerde kelimelerle ifade etmek mümkün değil. Bursa’nın yaşamaması lazım bunları. Bursa kenti, sporu da yöneten bir kent. Bunu yaşamak gerçekten üzücü."
6
"Ancak gördünüz ki, taraftar, yönetim ve futbolcularla birlikte ruh oluşturduk. Bursaspor ruhu var olduğu sürece Türk futboluna katkı sağlayacaktır."

Futbolarena anasayfasından devam...