Bursaspor'dan William Troost-Ekong transferi

Bursaspor resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Nijeryalı savunma oyuncusu William Troost-Ekong ile anlaşmaya vardığını duyurdu.

FutbolArena - Bursaspor Transfer çalışmaları kapsamında, Nijeryalı savunma oyuncusu olan William Troost-Ekong ile her konuda anlaşma sağladığını resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda açıkladı.


Bursaspor'dan William Troost-Ekong transferi


Buraspor'dan savunmaya yeni takviye. Yeşil beyazlı takım kadorsuna Gent takımında forma giyen Nijeryalı stoper oyuncusu William Troost-Ekong katmak üzere.

Bursaspor resmi internet sitesinden yapılan açıklamada ''Belçika nın KAA Gent takımında forma giyen Nijeryalı savunma oyuncusu William Troost-Ekong ve Kulübü ile prensip anlaşması sağlanmıştır'' ifadeleri kullanıldı.


Bursaspor'da William Troost-Ekong transferi maliyeti ne kadar?


FutbolArena'nın ulaştığı bilgiye göre, Bursaspor yönetimi oyuncunun bonservisi için Belçika kulübüne1.5 milyon Euro ödeme konusunda anlaşma sağlarken, Nijeryalı oyuncuya yıllık 750 bin Euro garanti ücret verecek.


Bursaspor'un ilgilendiği William Troost-Ekong kimdir?


1993 doğumlu olan 23 yaşındaki Belçka'nın Gent takımında forma giyiyor. Bu sezon Belçika temsilcisi ile fazla forma şansı bulamayan genç stoper 8 karşılaşmada 598 dakika süre aldı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Bursaspor Son Dakika Haberleri